Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Istaknula je zadovoljstvo što se taj skup održava u Sarajevu, gradu bogate kulturno-historijske tradicije i simbolu multikulturalnosti u Evropi\" E bogami \"mulitkulturan Grad\" to je nekad bilo. Sada skoro nikako...jedna velika mahala !
Slazem se sa komentarom \"Samo Istine\". Ovo je u sustini samo tracenje vremena i novca koji je prijeko potreban za korisnije svrhe u Bosni i Hercegovini. Ovo je samo druzbina vjecnih studenata i seminarske mafije koji ne znaju (sto je najbitnije) znacenje prava u praksi i koji ce, ako nekada napokon zavrse svoje studije, sprecavati svojim neznanjem i inkompetencijom (a cesto i korupcijom) da njihovi mandanti dobiju pravnu pomoc koja im je potrebna. Uostalom, tesko je teorisati o vladavini prava u praksi kada niko od njih nije imao iskustva sa pravom u praksi.
1) Clanovi \"Pravnika\" su vjeciti studenti prava a predsjednik se prebacio na Fakultet politickih nauka sa svojih skromih 30 godina; 2) Prethodno su u studenskom Udruzenju uzeli 20 000 KM prije dvije godine; 3) Sarajevski ogranak KAS-a s njima ne saradjuje zbog prethodnog loseg iskustva; 4) Ne znaju na drugi nacin posteno hljeb zaradjivati u svojoj profesiji pa ovako novac namicu: Zalosno je sto niko nije preispitao ko stoji iza \"Pravnika\" u stvarnosti.