Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Patriotska liga osnovana 1991 godine a rat u BiH počeo 1992 godine?Jesmo mi neki bili ovce vjerujući u priče o bratstvu i jedinstvu i o tome kako u BiH NIKAD neće biti rata jer smo toliko izmješani! A seljaci se NIKAD nisu mješali! :-(
Paravojna formacija u sluzbi SDA, formiranjem ARBiH postaje tajna sluzba zaduzena za likvidacije neistomisljenika, sverc i sve ostale vidove ratnog i poratnog profiterstva.
VRATITE V.LAHEE IZ BIH NAZAD U HR. NJIH CAK 400 000 JE PROTJERANO IZ HR U BIH. NAZADD KUCII U HR
SAD CE KMECAVIII KA.TO.LIBANIII DA KMECAJUU I KMECEEE
Bilo je svega i u PL. Piše onaj Bećirević u svome ratnom dnevniku “Bore oko očiju”. Bilo je svega svugdje, u ratu je bilo posebnih prevara, obmana, krađa. Ima Sud strašni. Kod Gospodara Jedinog!
Patriote stavljati u istu rečenicu sa alijom-balijom je bezobrazno
Dobro smo i ovo malo teritorije sačuvali s obzirom da smo se organizovali tek 1991. Prinjera radi chetnici operišu još od Balkanskih ratova 1912-13.