Novi plakati u Mostaru
0
Pokret Dosta poručuje "Sjašite više!"
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S ovim akcijama nemaju veze nikakvi Demiri, nikakvi SDA, HDZ i slični manipulatori! Ovo je očajni krik napaćenog MOSTARSKOG naroda, poziv za udruženje! Svima nam je loše, idemo se izborit za bolji život. Za naš grad Mostar! :)
Ma lahko mi je biti predsjednik neke organizacije.. kao sto rece @aojfijf, ako je vec bi vani tokom rata ( dok su druga djeca brinula se kako sacuvati glavu, i kako opet moraju leci gladni ) on je ucio jezik, naravno sticao nova znanja.. razvijao se u svakom pogledu... i sad on, koji nije osjetio rat na svojoj kozi predstavlja nesto...a mi jadni sto smo truhnuli po podrumima..ko nas pita, ostali napola obrazovani, snalazimo se i rukama i nogama ( a da strani jezik ne spominjem)....
Ma SDA se buni. Poruka za šupke iz SDA-sjašite više. Skinuli smo vas sa vlasti u gradu Sarajevu, sad je na redu Mostar. SDA je fašistička stranka...
Bla, bla, bla ... i opet bla, bla, bla... Kao da ce njihova poruka nesto promijenit, nesto pokrenut ... Nazalost. Potrebno je uloziti energiju u obrazovanje i edukovanje ljudi. Jer je opstepoznata cinjenica, kakav narod, takva i vlast.
Za aojfijf: Pošto si očigledno nabrijan od strane stolačkog SDA, koji šuruje već godinama sa stolačkim HDZ-om i zbog toga i jeste situacija u Stocu takva kakva jeste, moram ti odgovoriti da lažeš ko ker! Samo se malo raspitaj koliko je mjeseci njegov otac bio u logoru, šta je sve propatio u životu, gdje je sada i šta sada ima, a šta je imao prije rata. Također se raspitaj zašto je Demirov stariji brat jedan od rijetkih nosioca Ordena za hrabrost... i to postuhmno. Možda da imaš imalo ljudskosti u sebi barem bi provjerio podatke prije nego što počneš lajati.
Tokmaku, otac Demira Mahmutcehajica je jedno dijete dao za ovu drzavu, dok recimo otac Bakira Izetbegovica niti je koga izgubio niti je pustao djecu blizu pusci ili liniji. Ja licno sam krv prolio za ovu drzavu i sada mi je zao sto se nisam obreo gdjegod juzno na Novom Zelandu, kad vidim za koga i za kakve se krv proljevala!
aojfijf,antiDOSTA, PUPITE GOVNO
Kakav narod takva i vlada, nista bolje i ne zasluzujete kad ste neorganizovane ovce. Nije revolucionizam za Bosanca, njemu treba ovcar i nista drugo.
Ja jasem u Donjoj Bukovici
Pa sto ih nepodrzimo pa cemo vidjeti hoce li biti promjena.Lako je sjediti i baljezgati kao mnogi SUP..!TI pasa sto kritikujes i sranj.. pricas sjedi pa ce ti plata biti 500 km a penzije neces ni imati jer nisi ni uplacivao!!!
a dobro se sjecam reci 92,sve nam pare odose u beograd i kad se osamostalimo jesce se zlatnim kasikama
samo naprijed!!! stvarno je bilo i PREVISE a na samo dosta!!!!!
Sta god da je Demir i njegova rodbina radila tokom rata, u ovoj situaciji nije bitno. Cinjenica je da sada i on sjedi u istim gownima ko i svi ostali - prema tome i ovakav nacin protesta je bar neki pokret....vas dvojica prvih komentatora stvarno ili ste izgubili objektivnost ili prosto pojma nemate...
bravo Mostar!!! svaka vam cast, kako posteno saopstenje, ljudsko...Ljudi podrzimo MOSTARCE!!!!
bravo DOSTA!, a ovi placeni SDAovci sto pisu komentare, nek upale mozak i procitaju saopstenje!!! Samo se monstrumi i konji glupi ne mogu sloziti sa onim sto u saopstenju stoji... neka ih je stid sto podrzavaju ovu vlast koja drzi djecu u hladnim skolama, fuj...