Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traže mi registraciju ko da sam na Fb a ja hoću pareeeeeeeeeeeee
neeeejmaaaaa.samo prenos znanjaaaaa
@mirrorce kmeeeeeeeeeeeeeek
IPA je India Pale Ale koje je malo bogatije alkoholom, dosta gorče, i tek za nijansu tamnije od običnog svijetlog piva. Predratno Nikšićko sa 5.2% alkohola, u ona vremena bilo je od stranaca ocijenjeno kao odlično pivo koje ih je jako podsjećalo na IPA, da su čak pojedini od njih tvrdili da je to tipična stara IPA. Iako tehnički nije bila, okusom, bojom, i intenzitetom njima jeste. Ali kao što nema više starog sarajevskog koje je bilo skroz solidno pivo, nema više ni Nikšićkog. Nema više ništa
100% si upravu!
Zanimljivo, probao sam ovo poslijeratno Niksicko i nije me odusevilo nesto, ko i svako drugo fabricko. Pozelim da probam sad to predratno.
Ovo mi liči na one web stranice iza kojih ne stoji nikakva firma sa korisnom uslugom već samo neka mafijaška finta koja izvlači lovu naivnim posjetiocima.
ovo je cisto pranje novca....kad cujem fraze jacanje kapaciteta....ili prenos znanja...razmjena najboljih iskustava....povraca mi se