Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto vo hin spasavaju skonopcima stohin neizvedu kroz vrat? PS: seka u sredini, sa rozLom kapicom, na zajednickoj fotografiji je ko med PPS: plus, ima sisu, druga joj i ne treba
sva sreca pa nije visoka zgrada :)
Hadje ga spasite u Tibri na Stupu!? Nema sanse!
😉😃😠😄😄😠😢😠
Bravo momci! Ako bi kojim slućajem (ne daj Bože) došlo do nesreće, prvo spašavajte bolesnike, a onda dalje ko ostane, mislim na med. osoblje. Njima trebate tražiti kovertu za spas. :))))
hahah kako ti to naumpade, a tako si upravu. Samo da vide kako je to kad ti je zivot u pitanju, a moras platiti za njega. Svaka cast.
Vatrogasci - Istinski heroji !
mozda u Australiji i Americi, a ovi nasi drkaju po citav dan, igraju sokera, imaju intervenciju jednom godisnje
prijatelju stari..prestani srati