Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Utakmice nikad zanimljivije
znaci necemo moci piti pive kod Mirse u kafani :)
fuj
Cuvajte vi ublehu azmira, on pravi vise belaja od navijaca.
Zeba zapuštenim stomakom pogađa za 0-1 i prolaz moćne slobode koja inače ima vrhunsku ekipu na čelu sa Merzićem i Ivetićem...
Hoceli iko prenositi ovu utakmicu znali ko?
Nemojte da se ljutite i pušete na sudijske odluke i to što su svi protiv vas, pa zar je spala liga na to da neki mali klub iz seljačke Tuzle osvoji ligu ? hahahahahahahahahaha !!!
Evo ga, jos jedan debilni kompleksas, koji misli da tri bloka zgrada iz 70-ih godina, od po 30 spratova cine "carsiju". Tu "seljacku Tuzlu" stari Grci nazvase "Castron de Salenes", Rimljani "Salines", vazda bila vazna utvrda za borbu protiv okupatora, veliki i jaki industrijski grad koji znatno drzi privredu BiH. Izmedju ostalog: FK Sarajevo - 1946 FK Sloboda Tuzla - 1919 Sto godina sportske tradicije jednog kluba bi se treba postovati, ulicni klosaru!
@Okrutni Hamo Seljačiću haha
Pitari, sportski prihvatite poraz sutra. Nemojte praviti nerede i probleme!!
"Gospodo iz saveza,Vi sudije sa zelenog terena zelio bih vam postaviti par pitanja kao gradzanin BiH. Nakon svih afera,namjestanja utakmica,odredzenih kratkorocnih suspenzija za sudije sa sumljivim rezimeom ! A posebno se odnosi na Ognjena Valjica koji je poznat po svom (ne) postenom i (ne) profesionalnom obavljanju svog posla,dali se sjecate utakmice na kosevu onog masakra nad igracima FK Sloboda Tuzla , onog fer pleja,ako se ne sjecate jednostavno pratite ovaj link "
" https://www.youtube.com/watch?v=8LDnfe2Vzkk " Vjerovatno u Europi bi nakon ovakve utakmice i vec vidzenih Vasih sudskih odluka odavno imali drugu profesiju,ali ne kod nas "NE" .. Pitanje je jednostavno : " Kako spavate nocima,dali vasa djeca znaju da jedu hranu od (ne)posteno zaradzenog novca ? Odnosno zaradzenog od necijih suza necije krvi i obraza ! Od toga nema nafake ,ni vama ni vasoj djeci !
@DrzavaTuzla Rekao bih vam stidite se sebe i jeli vas strah Boga ? Ali cinjenica je da vi vec dugo nemate stida niti vjerujete u Boga ! Samo se nadam da ce jednog dana ova zemlja i ovaj savez ugledati svijetlo kada ce 95 % vas strucnjaka zavrsiti iza resetaka,a sva nelegalno stecena imovina biti oduzeta i prodana te novac ce biti uplacen na racun nekih manjih klubova iz nizih liga Federacije i Republike za razvoj i napredovanje BH nogometa..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od sutra raspad sistema medju kitarcicima:), da mi nije njih ovih dana ne bi imao koga z........i:)