Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko ne reaguje na ovakve rasisticke komentar koje pisu genocidasi iz genocidne tvorevine? RSPower 23.02.2010. u 01:42 Ne znam samo sto se Covic zadovoljava trecim entitetom? Vrijeme da se Srbi i Hrvati ujedine i onda stvarno izvrse genocid nad poturicama, jer druge nema. Treba gamad potamaniti i dosta vise prijetnje islamske republike u sred Evrope, dosta Vehabija-kratkohlaca i ostalih zaostalih majmuna. @RSPower 23.02.2010. u 14:38 Povijesno gledano bi to bilo pravedno rijesenje, medjutim trenutno je neizvodivo. Zato HB i RS naprijed, a nek se m.u.n.g.o.s.i multipliciraju ali i sami hrane svoje potomstvo u svom r.e.z.e.r.v.a.t.u.
Mislis da je poenta izjava da ti neko nesto kaze suvislo? Izjava je tu da se da i to danas, a sutra je vec - novi dan, nova nafaka. Opusti se i uzivaj, na evropskom smo putu. NIje bitno kako tamo dodjemo, glavom, nogom ili straznjicom, bitno je doci.