Komentari (196)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..njen sahan, zaboravila prošli put kad je dolazila 😂😂😂😂😂😂😂
e jbt video-nadzor, nećeš ti mene više vidjeti u "Tepsiji" da svaka budala može gledati ako se nepristojno počešem ili da zaviruje s kim sam! Krađa je nedopustiva, ovo se rješava sa policijom a nikako javnom objavom snimka. Imate li možda saglasnost ovoga momka da ga zagledaju kako prazni tanjir. Ne vredi jedan bakreni sud, ovolike blamaže.
jest brate znam lika često kod nas u Radon dovodi neke sponzoruše i bukvalno izmišlja nazive nekakvih veganskih jela i salata... a vamo drobi burečinu kad ga niko ne gleda...
@ kardan Eeee jaro, to je ipak burek, 'od Hankinog mesa'. 😂
u OtOm sahanu nosi sinu dolmu u hapsanu
Yebo joj "sahan" mater.. nek SDA kurvetina plati zenama kojima je njen sin oduzeo radnu sposobnost i nemogu zaraditi marke vise.. nadam se da ce se grad solidarisat i bojkotovat njene buredzike..
Sahan 50ak km, objava na klixu sigurno nije ispod 1000km, hanka je dobro prosla :)
Ovo su glupe jeftine reklame za glupe objekte
Ona je -ukrala- sahan, a onaj predsjednik studentske organizacije FPN-a il' koja već magla bi... on je samo "otuđio" pare...ipak je on predsjednik, pa makar neke magle - njegovo djelo zvuči elegantnije :D
Hanko,nemoj tako bona.Moźda je neki veliki fan tvoj pa htjela da ima neśta od tebe..😆
Hanko,od sad to sudje ukrasno lijepo zakacis za sajlu,ko one prodavnice sa mobitelima :)
STA NAM OVO RADE SENADE!?
Bolje dok se ne zna ko je ovako je sigurna da je sin od Hanke nece pregaziti
Ovo je Nada Obric
E šta ti je Bošnjo, ajd što krade od drugih, nego što krade i od svojih. . . Problem je što ljudi ne shvataju problem. Problem je u nama, ne u njima. Problem u njima je njihov problem. Ti ćeš ispaštati za ono šta si ti uradio, a ne za ono šta je drugi uradio. Kad narod to sebi utuvi u glavu, tad ćemo svi zajedno i mirno živjeti u ovoj jadnoj zajednici.
@Parazit Ćuti i puši.
Za sve one koji ne znaju, ukljucujuci mene, Sahan je emajlirani tanjir/tanjur .
Ove sahan kod hane fildzane i lehve ma ovo je neka organizovana banda ocam!
šta ljudina slatko jede..