Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krrrmeeee,, nije ti ovo sjednica u tkz. skupstini rs-a pa da te ne smiju ni prekinuti dok pricas, ponasaj se lijepo jer si u drzavnom sudu ,, jos malo ides do Zenice da ti sapun ispadne ;);););;)
Malouman :) nek se privikava na ambijent
Mile ti da si pravi baja ne bi ni došao na sud, a ovako dolaskom si potvrdio da si donji kad sud zove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast Jasmina, pokaži mudonjama kako se krme prekine i baljezga. Nije mu ovo cirkus od skupštine tzv rs-a.
Optuznica je pravno na klimavim nogama i tuzitelj kao i sutkinja ce biti na velikoj muci a ova vesela ekipa na optuzenickoj klupi se moze zayebavati do besvjesti.
Zanimanje tapetar
Dodik je kralj.
Koji propust i koja blamaza!!! Da nije imao advokata sa sobom, proslo bi mu da nije shvatio optuznicu. Ovako se izlevatili svi Dodikovi advokati i branioci i savjetnici!!! Samo da je sam usao unutra, prosla bi mu ta prica...hahaha mogu misliti kako im je svima .ater kad su izasli vani. A onda nazvao potkovanog jer je on glavni savjetnik hahahaha ludnica opsta u rs...bilo je i vrijeme...
Tresla se gora, rodio se mis. Siluyete nam mozak sa ovim idyotom.
Kad sud zove Mile skace
Baš je cool vidjeti dodika u istoj situaciji (na optuženičkoj klupi) u kojoj je bio Ceaușescu, Hussein, Sanader, Imre Nagy, etc.
Skoro procitah , u jednoj Skandinavskoj zemlji , ministar ukrao naocale , kao nije znao i podnio ostavku ....a ovaj hables klapio milijarde i niko nista .
TIPIČAN GLUPI SERBIN: u svakodnevnim izjavama ovog laktaškog vepra i njegovih veprića ima elemenata za prekršajni nalog ili za krivičnu prijavu, primitivis idiotis svakodnevno raspiruje mržnju, vrijeđa, prijeti, izmišlja i laže, pljuje po državi i institucijama, krade i reketira, miješa se u sve i svašta mimo zakona tako da mu treba i na ovom suđenju prikačiti sve što je lajao a posebno negiranje genocida, osuditi ga ko onog turčina na 11 000 godina robije, i to mu je malo
Joj advokata mu i sile pokupio ga negdje iz Laktasa na brzinu. A od ovog drugog advokat se obukao jos samo perika mu fali ko u 19-tom vijeku.
Kako se može drugacije ponašati covjek koji je kao "sirovina" i idiot... Primitivac iz Laktaša. Ubio se za šatora.
Gospodžo draga što ga prekide, mulac je imao nešto za reči. Čast svaka sudinice
Za početak neka prespava par noći u ćuzi, sjetit će se svih sranja koje je radio
bravo Jasmina, ne daj bagri da laprda i sprda se sudom, odma prekidaj cim krenu palamuditi. odgovori moraju biti jasni, da, ne, kriv sam, nisam kriv! i ni rijeci vise da kazu
Sta je jasmini Dobrica Cosic...da joj nije babuka😂
Fol ne razumijem. A narod 30 godina melje a on ne razumije. De malo da te vidimo glavni kuŕče