Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uniforme za Oružane snage BiH bi trebalo praviti u tri različite varijante,u skladu s nacionalnom pripadnosti. Ukoliko dođe do rata to bi se pokazalo vrlo praktičnim!
Hajmo se svi ibretiti kakva je to vlada uspjela je za naš novac obezbjediti uniforme. Kakva pronicljivost i sposobnost. Auuu. Top vijest.
Koteks dobio posao jer je odveo Ministra Heleza na put u HR, na sajam opreme za vojsku i policiju Sreca pa nije podkupljiv ministar 🤣🤣🤣🤣
neka ima al nam netrebale😀
Tugo moja, pored bivseg propalog Borca Travnik, koji je radio odijela za Hugo Boss kompaniju, mi kupujemo uniforme iz Hr...Neka, tako nam i treba..
A plate vojnika 800km
Kojeg ljeta će stići vjerojatno 2055
stimali tender 100 puta.....
A i pravite i drugo za ne daj Bože!
Heleza za Predsjednika,najaci Politicar
Ovaj ko Prigozin samo jos mu sljem fali
Helez j*be, ne vadi
J.bo uniforme, Kosovo pokazalo turske Barjaktare, oklopnjake i topove. Ovi naši se hvališu samo manekenskim proizvodima.
Bolje imaju airsoftashi😱
Kao americki marinci
nema bolje od one roze i sive jambolija uniforme iz '92😝