Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Željko ugledaj se na MOST i otjeraj ga, pa dokaži da je bio samo njegov lični stav, a nikako DF-a!!! Sad ili nikad!
Neces to doziviti biliv
Nece to uraditi Zeljko jer je glasao po njegovoj-Zeljkovoj naredbi,da imaju obraza obojica sklonili bi se u misiju rupu od sramote.Podzicu ovakvim postupkom pogazio si sve do sada sto si radio,stidise
Hajmo Sarajlije svih nacija, Bošnjaci, Hrvati, Srbi-svi koji smo bili u ratu, na proteste zbog imenovanja Poplašena! Jesmo li zato preživjeli četiri godine pakla, gladi, bježali od granata i gledali kako od istih ginu naše komšije, naši prijatelji? Jesmo li preživjeli četiri najgore godine noćne more da bi sada nama vladali oni koji su nas tada ubijali? Hajmo Sarajlije, bili smo hrabri u ratu! Ta nećemo se sad ovih kukavica bojati u miru. Sarajka, koja je rat provela u Sarajevu, a nije Bošnjakinja
Bilo nas je 200.000-300.000 u ratnom Sarajevu. Valjda nas je nešto i ostalo i danas ovdje, majku mu! Ta nisu nas valjda sve, poslije rata, uspjeli istjerati ovi papci što su zavladali!
Je li Sifeta Podzica stid i sto je zaposlio svoju kcerku u Javnu Ustanovu apoteke Sarajevo,na rukovodece mjesto kao sefa Marketing sluzbe, bez ikakve konkursne procedure, ali naravno sve je moguce kad je na poziciji generalnog direktora pomenute ustanove njegov stranacki kolega!
Nikada ti nisi bijo patriota BIH,to kazu svi koji te bolje poznaju...
Zato te onaj ministar Radmanovic i postavio za generala, kada je rastjerao istinske patriote iz Armije BiH kako bi imao petu kolonu koja zastupa interese protiv BiH. Ostavka I oduzimanje svih odlikovanja, kao sto je to u Hrvatskoj bilo.
Ostavka je minimum sto mozes uraditi da ne kvaris dalje i vuces nas u sunovrat. Sramota za sve nas i poginule u borbi protiv fasizma kako u ovom, tako i u 2 svjetskom ratu.
majku li ti pokvarenu,BALIJO OBICNA !!! TI SI OBICNI POKVARENI COVJEK,BALIJA !!!
SIFETU kao pojedinu i SDA kao organizaciji DODIJELITI ČETNIČKI ORDEN ZA ZASLUGE U RAZVOJU SRPSTVA U BIH ! Nakon Novaka Đokovića, Sifet je prvi nosilac sa ovih prostora ovog laskavog priznanja ! SDA stoji se u obrazloženju NE DJELUJE POJEDINAČNO KAO SIFET, nego kao kolektiv koji pomaže srpskoj stvari. http://www.e-novine.com/entertainment/entertainment-tema/48763-Game-set-Draa.html
Jel te stid SIfete što se u visoko obrazovanje treba uvesti Poplašenova NEBESKA SRBIJA, čiji je centralni dio nedavno REHABILITOVANI , LEGALNI DRAŽA MIHAJLOVIĆ ?? https://upload.wikimedia.org/wikipedia/sh/3/31/Nebeska_Srbija.jpg
https://broadly-images.vice.com/images/articles/meta/2015/11/10/why-are-some-gay-guys-so-misogynist-1447196106.jpg?crop=1xw:1xh;0xw,0xh&resize=2000:*&output-quality=70
Sifete, u ovakvim situacijama pitaš sebe prvo, ako neznaš pitaj okolinu! Ovako si mislio da si napametniji i nije ti prvi put. Zato OSTAVKA! MORAL JE MORAL!
Koga da pita ko su čestnici? Emira SUljagića koji je preživio Srebrenicu ??
Najbolje je ovo da je sve vrijeme rata branio BiH, a zarobljen je prilikom zauzimanja kasarne Viktor Bubanj u Sarajevu, u kojoj je bio kapetan vojne policije, koja je pucala po gradjanima Sarajeva sve do pada tj. zauzimanja iste. Poslije je putem veza postavljen za komandanta Sarajevske brigade, i poslao je komplet brigadu na odbranu Otesa. Pardon poslao je vojnike sa po 5-6 metaka. Cilj, desetkovati sarajevsku brigadu tj. pobiti sto vise ljudi koji nisu zadojeni nacionalnom mrznjom, sto mu je i uspjelo. Poslije je jos dva naredna mjeseca sljedovanja cigara od poginulih boraca prisvajao za sebe. Treba li jos sta komentirati ???
Ne znam za SIfeta, al sam bio par metara od scene kad drugi oficir JNA iz transportera objašnjava civilima da će ako se ne sklone prepreke na putu BUM BUM po stanovima !! Poslije je taj junak Pelemiš bio uhvaćen u šiblju prilikom zauzimanja kasarne Atmejdan. Morali su ga tri puta pitati ma jesil to ti BUM BUM. Kažu mi i DA SE PRILIKOM ZAROBLJAVANJA PELEMIŠ NIJE BAŠ JUNAČKI DRŽAO ! Drugo je Sifet, on je odmah pristao DA PROMIJENI STRANU ! :))
E moj generale, što nisi prvo dobro razmislio. Ako si tako brzopleto slao vojnike u borbu mogu misliti koliko ih je poginulo. U politici ti je kao i u ratu greške se skupo plaćaju, samo vi iz rukovodstva DF to ne kontate. Žao mi je što sam toliko radio pred izbore, a vi tako "pogriješili smo".
Pa sta mislis kako je postao general. U ratu ti je bilo, sto vise imas poginulih, dobijes veci cin. Samo u prvoj godini ili da se bolje izrazim prvom tromjesecju svog komandovanja je imao oko 300 mrtvih
Pa sto dade glas pobogu niko te nije tjerao? Fuj.
Na kongresima stranaka su tajno promijenjena imena dvije stranke SDA se odsad zove SDA- vojvoda Poplašen a DF Željko Komšić se zove DF vojvoda Poplašen Programski ciljevi ovih stranaka nekon rehabilitacije generala Draže Mihajlovića i u BiH je svaka moguća suradnja sa četničkim pokretom sve DO KONAČNOG UJEDINJENJA SA ISTIM. Naravno dr Poplašen ima svu podršku u oslobađanju Karadžića i Mladića te proglašavanja Srebrenice mjestom masovnog stradanja Srba od kame NAsera Orića.
Sifete se eto bar oglašava stidom... A šta je sa najpravovjernijima, sa najmuslimanskom strankom... oni šute, a malo ih ko i proziva... ili smo naviklii na njihove izdaje, pa nam je svijedno kad pogriješe....
Sad će SDA i SIfetov DF izganajti da se u HAgu oslobode Mladić i KAradžić ČIJE OSLOBAĐANJE POPLAŠEN TRAŽI NA MILION NAČINA. JEr ako vojvoda Poplašen nije činio zločina ( A Podžić je iz Žepe pa najbolje zna !) nisu vojvode Vučić i Nikolić koje Alijin BAkir obožava ( a Alija na jbolje zna), nije ni Šešelj koji će ako ne bude oslobođen umrijeti prije presude !! ONDA JE BIO GRĐANSKI RAT U KOJEM JE KRIV SAMO ETO NASER ORIĆ, naravno Rasim Delić i eventualno bosanki Hrvati koji su veliki ljubitelji Kokarde i Poplašena. O STOKO JEDNA BALIJSKA. Dobila si što si saslužila. Naklon Alije Bakira i SIfeta !
Da ti je cerku silovao u sonji drugacije bi razmisljao smrade patriotski
A jel' te stid?