Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OS BiH treba ukinuti. Ne mogu zamisliti sukob u kojem bi ta vojna sila ostala nepodijeljena. Jedino da nas napadne Japan ili Kina, možda , ali to je baš teško.
@dubrava1929 Na koju državu ti misliš? SFRJ?
@dubrava1929 Nije Bosna ni sad država, a tada pogotovo. Od tih 1000 godina je bila država možda nekih 100 ili 200. A država nije samo teritorija. Danas imaš NATO snage, stranu civilnu vlast u BiH. Strane sudije, strane zakone, a koji se ni ne poštuju. Više od pola ljudi u njoj radi da je ukine. Ovo je okupirana teritorija, protektorat EU i NATO. I, ne, ova teritorija danas nema nikakvu sličnost sa onom od prije 500 i više godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Glasao si za Poplasena i nisi vrijedan komentara. Zato ste i izgubili izbore .S pravom
Podžiću zovete Vojvoda na kafu
Ivanić je znači jedna trećina civilnog komadanta (kao član predsjedništva)... Pretpostavljam da za tu trećinu dupe predstavlja većinu
Glasao si zavpoolasena i nisi vijedan komentara.
Ovaj je mjera za aparatčika...kako vođa kaže...taman,ako treba i na majku skočiti...ako vođa kaže....
SA CIM SE VI ZAMLACUJETE, KAO DA STE BOGOM DATI DA MORATE SVAKOM LONCU BITI POKLOPAC, VIDITE LI DA VAS NIKO NE YEBE NI ZASTA. TREBA RAZVALITI TAKVU VOJSKU, NAPRAVITI TRI ORUZANE FORMACIJE I DOGOVORITI SE O ZAJEDNICKIM INTERESIMA, A AKO NECETE, BUJRUM, NASTAVITE SE ZAMLACIVATI SA GLUPOSCU.
Istjerati vlahadiju iz vojske i poslati na njive odakle su i došli hebo im Dodick mater.
I staviti granice. I razmijeniti diplomatsko osoblje!
drinsky Hoces li ih zakaciti na Dodinu sisu☝️️
Kako te nije stid da se javljas. Ti si digao ruku i glasao za Poplasena. To je jedan od najvecih razloga sto ste dozivjeli katastrofu na izborima. I sto je jos gore vi to ne kontate. Uvijek drugi krivi za vase poraze.
Rado Srbin u vojnike i referendum ide. Dva ga tuku a trojica vuku...
Da je pravnog sistema, suspendovati do okoncanja, pa otkaz i onda nek dodiku bude zamjenik ministra sumarstva.
A šta ako su glasali protiv?
jadan clanak samo za klikove
Pisam se na zemlju koja ovo dopusta. dobro je da sam odveo djecu. najbolji potez u zivotu.
Kamo srece da ima drzave, oni bi vec bili u zatvoru?!
BHRealnost3 , isto rade i hodze i popovi u svojim institucijama pa ih niko ne hapsi , jos imaju dugu tradiciju takvih nelegalnih radnji .