Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hocemo u evropu al u k...u
ako rvati na ovu pristanu,da idu sa teroristima,ja ne znam sta vise da kazem:)))
Na kojem jeziku alas? Ja tebe ništa ne razumijem šta si to napisao! Čak mislim da ugrožavaš moj nacionalni interes što na portalu pišeš ovim jezikom koji ne razumijem!
i ja sam za prijedlog. ne moze vise ovako. TREBA STO PRIJE NAPRAVITI I BAALIIYAAMA SKOLU SAMO STO DALJE OD NASIH. Onda mogu da se merhabaju i selamaju do zadnjeg zvona samo da ih mi ne moramo slusati i gledati.
do k...a, svi znaju da treba ukinut, ali niko ne nudi rjesenje... hoce svak da uci na svom jeziku, na to masic sdpov prdiguz ne nudi odgovor, samo prosipa jeftinu demagogiju..
Ma ko ce da ide sa nama vebijama zajedno u skolu
ako se ukinu te nakaradne škole,to bi zaista bila najljepša vijest u zadnjih 15g