Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA REVIZIJA TUZBE BIH-E PROTIV SRBIJE JE JEDINA EFIKASNA VAKCINA SRPSKOM VAMPIRIZMU VELIKOSRBIZMA!!!!!!!!!! SRBIJU STAVIT NA MJESTU KOJE ZASLUZUJE GENOCIDNIH, NAZI KRVOLOCNIH UB*ICA I SILEDZIJA! TRAZIT PRAVDU I ODSTETU! SRBIJA= GENOCIDASI!
KO JE GLASO ZA POPIS? SDP SA GENOCIDASIMA? LAGUMZDIJA I KOMSIC SU DA SE GENOCID BOSNJAKA NAGRADI??????????
Hahaha koji međedi ste vi nije ni čudo da su ljudi bježali i bježe i iz države zajedničke i iz genocidne vjere i iz nacije. Poturčio se svak ko valja....
LOJAVCE SVAKAKO NECEMO NI POPISIVATI. LOJAVCI IDU U RUBRIKU STOCNI FOND DRZAVE RS.
\"SNSD je najavio da će u amandmanskoj fazi obnoviti svoje zahtjeve koji se tiču brisanja dijela kojim se predviđa ovaj rok primjene popisa iz 1991. godine, i tražiti da se rezultati popisa iz 2011. godine primjenjuju na svim nivoima u BiH od 2014. godine.\" Evo kome odgovaraju rezultati etničkog čišćenja i genocida.
Hajde ti zavrsi popis i sve ce se pokazati. Mozes pricati bajke jos neko vrijeme, ali ne dugo...
@Sarajevo Teh... Vidim da si postavio komentar nevezan za temu teksta, pa cu ti usput i odgovoriti nevezano za temu: Vama sve fol da je multieticnosti i ravnopravnosti ali preko ledja Sarajeva i gradova gdje su Bosnjaci vecina... A ko pita ima li te ravnopravnosti u Banja Luci ili zapadnom Mostaru aa?? Hajde da vidimo koliko Bosnjaka radi npr. u RTRS-u koji je dio Javnog servisa BiH....??!! U nekim gradovima RS-a ne smijes cak ni reci ime koje \"nije domace\" a takvima ko tebi da je da se sepurite po Sarajevu i da se osjecate ravnopravno.... I ta vasa teorija da u Sarajevu morate biti ravnopravni jer je to glavni grad....jelde? A kad treba negdje reci odakle ste kazete svi da ste iz Republike Srpske i da vam je glavni grad Banja Liuka....zanimljivo kako se vi znate prilagoditi svojim potrebama... e pa onda...kad se vec nadjete u Sarajevu, prolagodite se vecini...ne moze se vecina prilagodavati vama..
Neima umanitarne, neima viza, neima para izvana, a ne meres nikoga prevarit vise, e hebi ga, a jos pootimalo sve nekretnine pa jos moramo i da radimo. E jest vala bas krse ljucka prava nama zrtvama. Treba hin glasno rec da mi necemo u europu. Mi cemo da bidnemo ko afganistan, dzenet ba na zemlji.
A u ostalom presude su već pale i genocidasi mahom truhnu po podrumima evrope
Odov da siljim kolac buahhhhhhhhhh Vidi genocidasa sto se najezise, kolaaaac buaahhhhhhh hahahaha , nema vi izlaza dzaba se koprcate, eto popisite tu šaku jada koliko vas ima ali dzaba , malo vas je!!!! ( evo još samo jednom , pa neću vise) kolaaaac buaahhhhhhh
@.........:\"ovaj srbin genocidas placen je da sisri propagandu protiv bosnjaka.......sigurno zivi u danskoj ili italiji..... \" Ne prijatelju, ne zivi u Danskoj, ali bio si blizu. Evo ga radi kod mene u deportacionom centru. Dobar je radnik. Prebacuuje normu i to s pjesmom. Evo ti refren: Imigrantovi cao i bog zeli vam vas Teo Van Gog Tu pjesmu najvise voli i stalno je pjevusi. Mora se priznati da je stvarno, kako vi kazete, jako zarazna.
BOLJE NEMAT UKINUTE VIZE EU-E BIH-E NEGO IZGUBITI POLA DRZAVE! OD SAD CE BIH-A DAVAT USLOVE! KO PRVO REVIZIJA TUZBE PROTIV SRBIJE KO DRUGO GENOCIDNA TVOREVINA CE SE PROGLASIT \"TVOREVINA ENTITET GENOCID NASTAO NA GENOCIDU BOSNJAKA\" I ON PO SVIM MEDJUNRODNIM INSTITUCIJAMA I ZAKONIMA NEMA LEGITIMNOST POSTOJANJA! TREBA TRAZIT ODSTETU ZA SVE STO JE SRBIJA POCINILA BIH-I! DOBROSUSJEDNI ODNOSI SU KARTA PERFIDNE SRBIJE MANIPULATORA I LAZOVA AGRESORA KOJU PODRZAVA VEC DVADESET GODINA EU-A, BIH-A NAJBOGATIJA DRZAVA U EVROPI PO PRIRODNIM RESURSIMA! DOSTA NAM JE HRISCANSKE TERORE I DIKTATURE! KAD SU HRISCANI UB*IJALI JEVREJE I OSTALE NARODE SVI SU NASLI UTOCISTE U BIH-I! VAS MANIPULATORSKI DISKUR O MUSLIMANIMA NEMA VISE KREDIBILITETA NI REALNOSTI! TREBA POCET JAVNO OPTUZIVAT VAS HRISCANSKI TERORIZAM NAD BOSNJACIMA MUSLIMANIMA I BIH-OM! BOSNJACI i BIH-ASU ZRTVE HRISCANSKOG TERORIZMA TERORISTICKE SRBIJE I EU-E! VI TERORISETE BOSNJAKE I BIH-U VEC DVADESET GODINA!
samo da heb*em uz put mamicu genocidasu sto pises poruke ovdje, h*ebo te pop u sred tvoje krvolocne sprke crkve zajedno sa tvojim krmkom pored sebe! h*ebo te sveti krvolocni sava u sred crkve koju si silom napravio u avliji nane fate orlovic! he*bo te tvoj bog krvolocni srpski i mrs u smrdiju, pusti normalan narod da zivi, krvolocno srpsko cetnicko go*v*nce!
A*lah je debela, masna i ugojena kr*macetina koja po cjeli dan rokce, prdi i smrdi, jede g*ovna i splacinu
Shvati ovo sto su ti pisali kao uvod u par tema koje ce biti jako aktuelne NAKON popisa. Popis ce pokazati istinu. Nema vise glumatanja zzrrttvvee i tolerancije ovog-onog bla bla bla. (vidi post Sarajeov Teh...) BROJEVI NE LAZU! (vidi post Sarajevakist...) Znaci, ako znas citati izmedju redova i te kako IMAJU VEZE s temom.