105 članova odlazi iz stranke
3
Podružnica HSP Mostar Jugozapad napustila HSP BiH
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Bosnoljub Hrvati su konstitutivan narod u BiH, puno stariji od tzv Bosnjaka, otpadnika koji su prodali zemlju Bosnu i Hrvati ce biti ravnopravni sa ostala 2 naroda, svidjalo se to Bosnjama ili ne ! do sada je Bosnjama pomamagao u majorizaciji Hrvata pomagao mamlaz inzko i americki ambasador ali mi se cini da je to vrijeme proslo, ne ?!
@@Bosnoljub hahahahahah Kamenjraski Ust.aso, Bosna i Hercegovina se NECE raspasti, niste je mogli ni uz pomoc Karadzica niti Bobana unistiti, a mi imamo snazne lobije po sjevernoj americi, ali tu su i turski i albanski lobiji. Vi ste sami sebe citav zivot izolirali u mali kamenjar, nepriznati ste, iskompleksirani, ni u Zagrebu niste dobro dosli. Mislis da ce ti Zoran Milanovic iz SDP-a hrvatske pomoci kada nijednog jedinog glasa nije dobio iz zatucanog radikalno-katolicko-nacisticko-bosanovskog kamenjara? Mi da samo prestanemo kupovati vase proizvode ala Violetine maraime, Sky Colu, ili otjeramo vase kladionice iz bosnjackih gradova vi bi umrli od gladi. Ti ces ograditi zid oko nas. To su tvoji genocidni Srbi pokusali u izmisljenom istocnom sarajevu pa im je SFOR bagerima to razvalio, a ti iskompleksirani vla.ski balavce, niko te za ozbiljno ne uzima. Prijetite vi raspadom Bosne i Hercegovine od 1996, pa sta danas imamo: Bosna je sve jaca i snaznija i efikasnija, a vi crknite od muke.
BiH se raspada, i to upravo zbog postavljanja onih g o v a n c a iz teksta na hrvatske pozicije. Zbog takve politike ćete postati europski palestinci, a vaših 24 posto bit će ograđeno šestmetarskim zidom i bodljikavom žicom. Živi bili pa vidjeli!
Zbog megalomanskih zahtjeva Bobanovsko-Covicevskog HDZ-a da Hrvati kojih je 11% zele 33% svih funkcija desilo se to da bivaju majorizirani. HDZ nikako da objasni da laze hrvate jer im pokusava nametnuti politiku preko svojih mogucnosti. Jel sporazum o specijalnim odnosima Federacije sa Republikom Hrvatskom isao na maksimalnu korist Hrvata i na maksimalnu stetu Bosnjaka? Kome je nametnuta Federacija. Bosnjaci su najkonstitutivniji narod u BiH i najzasluzniji su za stvaranje i ocuvanje BiH, a upravo Dejtonom, koji je omogucio da nacionalne manjine postanu konstitutivni je ostetio Bosnjake i cinilo se sve da se Bosna i Hercegovina maksimalno oslabi kao drzava, zato su je i raspracavali na entitete i kantone. Vi Hrvati morate da shvatite necete preko ledja Bosnjaka ostvarivati svoja prava, ne ucestvujete u punjenju budzeta parama sa 33% pa i nemate pravo na 33% svih funkcija u vlasti i trosenja tih para, nema vas 33% u udiju stanovnistva, ima vas 11% i toliko zasluzujete vlasti.
@s.bosna, @ampak, @dd osipao se i Komusnitcko-Ust.aski HDz kojeg je osnovao Komunisticki ust.asa Mate Boban. Jel imate HDZ i HDZ 1990. Prvo vi niste Hrvati nego Srbi koji provociraju i ovdje se lazno predstavljaju kao Hrvati, drugo nas Bosnjake apsolutno ne zanima osipanje hrvatskog politickog bloka, jer svakako kod nas vrijedi deviza: I poslije Komsica, Komsic. Dakle opet cemo naci covjeka koji ce Hrvate predstavljati u Predsjednistvu. Uglavnom Boban i Bobanovci to nece biti. Federacija BiH nije nametnuta, potpisao je Tudjman u Washingtonu zajedno sa Alijom. Tudjman general, komunista i Ust.asa vam je svojim potpisima u Washingtonu i Dejtonu omogucio majorizaciju i njega krivite sto je nama omogucio to. Vi ste zrtve megalomanskih zahtjeva HDZ-a jer Hrvata u BiH ima svega 11% u stanovnistvu a zele 33% svih funkcija. Bosnjaka ima 53% u BIH zamisli da traze 159% vlasti tj hocemo sve i vise od toga. Vi imate pravo na svega 11% funkcija u vlasti pa cete onda imati "legitimne predstavnike"
ovaj smrrad od stranke je na izborima dobio 800 glasova a izgleda da toliko ima clanova ... poturice i ljudski otpad koji je Zlaja uveo u vlast da mu budu dobre kurtoni !
putića... u tom ogranku je i najviše duplih penzionera...
Joj isto su cigani... Ma ni oni im nisu ravni...
Ja sad ne znam ni ko je ko, ni ko je s kim, ni ko protiv koga... Vela havle....
Ma ovi Hrvati su smijesniji cak od Bosnjaka...
Osipa se Hrvatska stranka poturica. Dalji njihov put se zna - niz kanalizaciju, kao i sva g o v a n c a.
Rasipaju se HSP i SDP kao Juga nekad. Neka, vala lijepo. Bujrum
Zar ova Mudimir nije u zatvoru, kako to da kriminalci slobodno hodaju i jos stranke osnivaju, e vela havle!
http://poskok.info/wp/?p=39163 Buhahahahahahah
Hej Mudimire prodaješ raji m.u.d.a za bubrege!