Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OK, ako to stvarno i mislite, samo sta ce biti sa jadnim zivotinajma u ZOO vrtovima, koje su oni nacionalnosti i kojoj regiji pripadaju?
Politički savjet ACIPS-a će podržati svaki sporazum bh. lidera koji ne legitimizira 1992. godinu, ne legalizira etničku podjelu i koji ne vodi ka konačnom raspadu države Bosne i Hercegovine. Pa sto onda ne podrzite REGIJE, MULTIETNICKE, za koje se zalaze sav Bosnjacki narod. Jedno pricate drugo radite...cccc...dosta i vase suplje..uzdaj se u se...nema drzave bez nas...