Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto plin stalno poskupjuje a cifuta sve vise
Kad ga Tihic udari uhom ima da ga patosira,matrer im cifutsku,kad bi imali kokarde bili bi ko ovi nase poturice
A lijepe zastave na slici. RS4EVER
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo majko moja samo nas VI NEMOJTE pomagat!!!!!!!!!!!!!!! nepostojeca, genocidna drzava!!!!!!!! koja gleda samo sebe a ko ostale heb.e..... nabijem vas na ku.ac i izrael i cioniste i sve zivo.... ko je neupucen i oce da ih brani nek se obrazuje malo... a takoder predlazem da pregleda i klip u kojem se navode procjene obrazovanih ljudi koji su sada ili mrtvi ili u misijoj rupi jer su iznijeli istinu o izraelu....
Meni je zanimljiva ova trobojka pored njegove glave...
ne treba nama vasa podrska,mi nikada nismo uz nepravednike kakvi ste vi!!!
N jednoj strani te nagraduju, a na drugoj hoce da te likvidiraju. Prevrtljivci jedni cionisticki. Da se razumijemo: cionist != jevrej
Cekaj malo, jesam li ja to sanj\'o ili je nedavno neki cifut izjavio da je BiH nova teroristicka zemlja i potencijalna opasnost prema EU, te joj se kao takvoj ne smije dati pristup u tu istu EU?
ja podrzavam Hezbollah, sorry izrael.
@cccc i slicna kompanijo slusajte mamlazi i bosanski dorati. Ako volite Bosnu suzdrzite svoj vlaski jezik od bljuvotina. Bez dobrih odnosa sa Izraelom Bosna ce da popusi srpski kura.c. Imal ko da hapsi ove t.e.k.b.i.x idiote u toj bosni ?
mrs djubrad jedna jevrejska podrzavate nas kao sto podrzavate palestinu
Ovdje gdje zivim poznajem nekolicinu Jevreja i mogu reci sve najbolje o njima. Pametni ljudi, vrijedni radnici i veoma su organizovani. Nasa dijaspora bi mogla da nauci dosta od njih. A za ovu osobu sa nadimkom \"Patriot\" ne treba trositi rijeci.
Ja se slazem sa dijelom onoga sto si rekao, ali kao Palestinac moramo otici malo detaljnije. Tvrdis \"Izrael je drzava\", i ja bih volio da jeste, jer u tom slucaju znala bi svoje granice i drzala bi ih se. Imala bi legalan popis svog stanovnistva, oni odbijaju 5 miliona legalnog stanovnistva tih prostora \"Genevska Konvencija, + UN rezolucija br.194\". Citav svijet ima ambasade u Tel Avivu, i potvrdjuje da je Jerusalem okupiran, Israelci tvrde da je to njihov glavni grad. Drzava koja odbija drzavni zakon, je nelegalna drzava. PS. mozemo odloziti pricu o njihovim kriminalima, nelegalnom zidu, nuklearnom naoruzanju... Na Izraelu je da prihvati sebe kao drzavu, pa tek onda dolazi red na ostale, a zadnji su na toj listi oni koji zive decenijama pod okupacijom.
Svi nas podrzavaju a nama sve gore pa kakve su to podrske....
@patriot,srbadijo primitivna,hebo ti cifut tvoju bolesnu srbadiju,nacisto bolesni,UBICO Jevreja,Bosnjana,Hrvaa itd...