Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovce moje, samo se vi prepirite o politicarima a jedite jucerasnji ubudjali kruv, i nosajte cement po gradjevinama da bi ste platili internet dok oni zderu po konacima i rasipaju se vasim parama, ko vas uci historiju, imamo Republiku Srpsku imamo Bosnu i imamo Hercegovinu to je realnost i tu realnost niko ne moze da pobije. Imamo slobodu govora i izrazavanja i kao ljudi su sada tolerantni - hajde ti stavi zastavu sa ljijlanima u Banja Luku ili stavi trobojku u centar Sarajeva pa da ja vidim tu toleranciju o kojoj nasi politicari propovijedaju. Nikada vise zajedno i to je realnost - jadno - ali je realnost. Toliko od cobana.
SDS-SDA-HDZ KOALICIJA ZA SVA VREMENA-BLEEEEEEEEE
@psiho....pusi ti sad ramazan jer ni tebi niko ovde ne pominje tvoje svetinje....pricamo o dodiku kojem se smjesi zatvor i nadam se da tu odvratnu njusku necemo vise gledati...budi iskren pa reci jel ima odvratniji politicar,stvarno mu je faca ubij boze....ja mislim da se on ujutro prvo posvadja sa jastukom....tip svaki dan saziva novinare kako bi saopstijo neku svoju glupost i napad na politicke protivnike,a rijecnik mu je ravan rijecniku prosjecnog kocijasa.
Dodik ima vise problema sa Srbima nego sa Haretom, Suljom, Zlajom itd. Sve je u dostojanstvu. Srbin se ne da gazinti, pa ni svome Srbinu, a nasi izdajnici nemaju problema ni kada ih cetinici gaze.
dva puta si rekao majmune, ocito ti pjena curi niz usta, hahahaha. ja sam cuo da pred i uz ramazan ne valja bjesniti. pa me zanima jel se taj mjesec cisti i od dodika uz ciscenje od droga i alkohola iskonzumiranih tokom godine?:-) ako da bas cu se odmoriti... bosnjaci me saprase sa dodikom, izgleda da im zauzima vece mjesto u zivotu nego srbima:-)
@psihoooooooooooo ne pjene bosnjaci nego likuju majmune glupi....majmunu dodiku se sprema celija gdje mu je i mjesto.
ovo je zanimljivo, bosnjaci bjesne a niko od srba se ne javlja jos:-) a bosnjaci pjene na dodu sami sa sobom, hahaha.. kakve psihoze ovaj sa-x podrzava, hahahaha!
Gdje si jadovane da vidiš šta ronhil radi od tvoje tvorevine.Dok si ti na beskrajnom odmoru u Hagu pa će biti ko zna gdje još ronhil-dodik grabi li KM sa tvojeg \"remek djela\" hahaha. Mora životinja sa konzerve gulaša-ronhil dodik da djecu,unučad,praunučad snadbije sa svim šta život traži i u životu treba. Tako moj jadovane ti se hvataj rasporeda dana da ti djeca dodju i zena-ljubavnice u posjetu,a ronhil svaki dan svoju gleda i obezbjedjuje ih. Eto ti pameti,ali sad ti je kasno pa će ti svetlo biti cijeli ostatak života upaljeno možda se kaješ nećeš priznati,ali poslije jebanja nema kajanja.
@jasta...izvini a ko ti je sad dodo?
MileRonhil je naplatio svaki premijerski korak nacinjen u RS-u, a najtuznije je to sto narod u RS-u to ne vidi. \"za ideale ginu budale\" je poznata stvar cak i Mile to zna pa je krenuoa \"lajčakovom prugom\" uzimanja ovog naroda \"lopatom\"
DODO JE ČUVAR RADOVANOVOG KRVAVOG PEČATA, JEBEM LI MU DIJETE MALOLJETNO
tresle se gore rodio se mis! Fino sto se neko sjetio da ovog lopova treba malo po prstima maltnut\' ali slazem se sa Mirkom iznad .... sta su koji kur@c cekali do sada??? Osim toga vice SDS kako ovi nista ne valjaju! Pa dok su oni bili na vlasti niko nije nista da kaze i otisli su sa pun klinac para s vlasti. Ono za penzije .... treba to sve fino murija da ispita, podnosi prijacve itd. a ne tamo neki rivali iz politickih pobuda ... fuje gade mi se i oni i Dodo
Moj zivot je koma imam nemiran stoMAK - polako momak :D
hahahhaa...koja komedija...SDS da dize prijavu protiv nekoga na osnovu kriminalnih dijela?!!! hihihih...hahhaha...suuuper...pa jebes ti pozoriste u kuci :)))
predizborna foluska.