Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Derete covjeka radi 100k maraka , a za Direktora Autocesta postavljate onog Boga koji drzavi duguje milijone maraka , koja sprdancija od drzave
Lijanovici duguju 90M, pa jedan od njih bio ministar.
A Željeznice???
Kap u moru..fantomske firme Lijanović(Mimo,Farmko,Auto salon mercedes i ko još zna koliko firmi u vlasništvu Lijana)na ime PDV i uvoznih nameta duguju oko 72 miliona KM državi a ono što je prošlo neregularno to Bog dragi zna..I gdje naplatiti dug jer firme nepostojeće,nema nekretnina i pokretnina na ime firme,sve rasprodao i sad u trenerci redovno dolazi i privode ga u Tužilaśtvo ali i odlazi nakon dan dva jer dokaza..nema!