Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je mjesto ratnom zlocincu? Naravno, u zatvoru! Srpska 4 EVER
ako tako gledate uhapsete nas svija svi smo mi ZULFIKAR ALLAH te nagradioooooooooooooo STO SI BRANIO SARAJEVOOOO I BOSNU
NI KRIV NI DUZAN.... NEKE CE GLAVE DA PADNU U SARAJEVO DA VIDITE KAD POCNU SANDZAKLIJE DA SE OSVETU......
BLAGO VAMA BOSANCI.... ostavi te nasi eroji na miru bez SANDZAKLIJA BOSNA BI BILA srbistannnnnnn
Mladicu hvala ti za Srebrenicu, do neba, ponovila se milijun puta
poz mamu ,i reci joj da podgrije paprike ,docu veceras
mamicu mu zlocinacku
Svako ko je cinio zlocine , treba da za to i odgovara . Mrzim sve zlocince , ali srpske ipak malo vise
Pa pustite čovjeka na slobodu...G.O.V.N.A.R.I...ko i Momira Savića i ostale....a ne možete...on je mumin,on je bijegosuman,znate mnogi su pobijegli,pa da ne bi i on...znate...Zuka,nema frke...da si jih bogdo...a nisi...ponavljat trebaš školu ili barem razred...i čuvaj se domaćih štenadi,a ne vlaškijeh kerova...ali,samo da znaš...i G.O.V.N.O u Rvatima je umrlo od tvog imena,a baza u D.Jablanici,je bila najjači punkt na prostoru,a vojska...vojska za ...odlično!!!!!!!
Da, sve sam im ispričao, što da ja robijam kad ja nisam ništa kriv?! neka ga pu.ši, i to do jaja, onaj ko je klao i pljačkao...
Sekula Bilic Zdravko Kordic Branko Popic Ostoja Saric Strahinja Krsmanovic, Boro Stojanovic Jadranko Gostic Zoran Radic Dusan Bosnjak Bogdan Panic Bogdan Panic Nedjo Ikonic Milivoje Jankovic Veselin Vidacak Milisav Vukovic Nedjo Lojpur Ratko Maslenjak Dalibor Butina Radovan Jankovic Vlado Kecojevic Branislav Cancar Mladen Blagojevic Nenad Dragi Milenko Gujic Mitra Gujic Rajko Hercegovac Risto Hercegovac Momcilo Krstic Rajko Ninkovic Radenko Spiric Vitomir Spiric Nikola Stankovic Savo Tojcic Cvijan Vidakovic Marko Boskic Ugljesa Pantic Zdravko Bozic Radenko Ubiparipovic Dragon Ubiparipovic Goran Bencun Milenko Stjepanovic Mirka Stjepanovic Ranko Nastic Branko Ristic imena srpskih ratnih zlocinaca koji su pocinili genocid bosnjackih civila u srebrenici! na ovu listu ima dva spirica! a spiric vam je glavni danas u bih-i, crni bosnjaci na sta ste pali, da vam jucersnji ubbica i genocidas upravlja drzavom i nastavlja rusenje drzave bih-e?!
ineresantno bi zntai koje je ima i prezime ovog tuzioca? genocidas srbin? pos---------erem vam se srbi genocidasi na vasu pravdu!!!!