Zloupotreba položaja ili ovlasti
0
Podignuta optužnica protiv Ramiza Džaferovića
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je dižu kad će i on biti oslobođen! Ja nam sudstva!
A ovi su mi najgori sto pominju optuznice protiv Bosnjaka!!!! Eeeeeej, bekane. Uzmi ubi pa se pistolj!!!! Nabijem vas sve na Alijin basluk!!!
AKO JE KRIV NEK PLATI ALI ZASTO NEMA OPTUZBI PROTIV DODIKA i OSTALIH LOPOVA I MAFIJASA? U POSLJEDNJE VRIJEME SVAKODNEVNE OPTUZBE PROTIV BOSNJAKA, JELI TO POCINJE ETNICKO CISCENJE BOSNJAKA? POSTO SRBI DRZE SVE ZIVO DANAS U BOSNI I HERCEGOVINI, OD POLICIJE DO TUZILASTVA, A O DOMACIM I STRANIM INSTITUCIJAMA DA I NE PISEM!!!
Zašto podižu optužnice ,kad će ga u svakom slučaju pustiti i osloboditi optužbi!
...a taman sam htio da pravim luna-park...
to je tihićev čovjek, nema ništa od toga dok je ovaj na vlasti
zato je on sina fino zaposlio u agenciji za bankarstvo
barasin vodi istragu i protiv Dodicka, a Ramiz je skoro ko slucaj Dodicka Glup si, haj valjaj balvane...
SULJEMAN TIHIC je dobar covjek, nemojte ga dirati, on kredite daje....
bosnjaci jos nisu svjesni sa im radi spiric zajedno sa glavnim tuziocem barasinom! dodik je najveci lopov, pljackas i mafijas u bosni i hercegovini i niko nista ne preduzima proiv njega, dokle ce genocidasi drzat tuzilastvo i policiju , ko ohr i sipu? probudite se bosnjaci, genocidasi udaraju i to silno!!!!
Sve u zatvor Tihića Mujezinovića, Grciča i druge.
haajmoo Oleg Čavka, strpaj u zatvor klošara i lopova isto ko i gasija..
pa kad si toliko ushicen ovom tuzbom sto ne trazis da se optuzi i uhapsi dodik koji je do sada opljacko najmanje 1000 000 000 maraka drzavi i gradjanima bosne i hercegovine! Koliko vidim svi su pohitili da hapse i optuzuju bosnjake a gdje su tuzbe protiv najvecih mafijasa politicara u genocidnoj tvorevini?
no coment, uskoro jos jedna oslobadajuca presuda
auuuuu oleg cavka tuzilac pa on juce stize na funkciju a vec danas podize tuzbu u slicaju energoinvesta ,pa oleg kad si toliko efikasan sto nisi prvo pocistio po genocidnoj tvorevini i optuzio tvojeg mentora dodika:))))