Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odmah ga treba u parizer pretvoriti!!!
danas idil a prije narkoman i pijanica.
Koga prije njega ili Dudka
zatuc lopatom odma. Ostavit normalan zapadnjacki zivot i otic negdje tamo da ubijas s ostalim bradonjama moze samo budala koja nije vrijedna zivljenja.
Sve osobe s bradom duzom od dva centa treba privesti na razgovor.
na kojem dijelu
osim onih što imaju panterinu majicu, slažem se marijuana
Mat...ti heb...imas drzavljanstvo Austrije i opet te vuce da ides dole...odmah busit putovnicu i iskipat ga u pustinju
Mozda bi ti i povjerovao da nisam bio zimus tamo i u Klagenfurtu i u Becu...u 8/10 birceva me posluzio netko iz BiH i pricam se covjekom kako mu je i kaze da je dobro, da se naradi ali i dobro zaradi...a ovaj klosar koji nije htio radit ili je ganjao ideologiju je zavrsio ovako kako je...a sta si nego stranac?
Zoves se Mirko, Tomislav ili Haris u centru Beca i bit ces kao izvorni austrijanac? Ti si dosao kod njih i trazis posao, a ne oni kod tebe! Jos ti daju i drzavljanstvo i nije mu ni to dovoljno...o cem mi pricamo ovdje?
e da se sve bosnje ISIS-ovci pohapse u BiH bi ih bilo manje od kikireza
@RBIHseSASEREnaRS2 sramota je da se najbolji bosnjacki sinovi hapse..zar se Alija za to borio?
@RBIHseSASEREnaRS2 https://www.youtube.com/watch?v=qvV80x-RO2o