Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjećam se jednom da nam je ovaj na fakultetu iz predmeta planinarenje, pričao o moralu i etici. Kako se isplati biti dobar
@Amca007 Pa eto vidis da se isplati.Sad je on dobar 20 000km :)
i sada ti na osnovu ovoga clanka mjenjas misljenje ccccccc .... jako nezrelo ..... jako
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Crni Podzo sta uradi? Jel te sad imalo stid?
sad će im vratiti to auto........vrijedi jedno 2-3.000 KM na olx.
Za auto se našao dokaz a mnogo je on pronevjerio, motorne sanke kao navodno neko ih ukrao ispred njegove zgrade skinuo ih s prikolice i odvukao a septembar bio niđe snijega
ovde samo pomaze islamska revolucija svi koji su krali a tragovi su ostali jer i mala djeca znaju ko je lopov ,ko je diler mala smo mi mahala objesiti pored vjecne vatre jer ovo je smjesna vjest kad cujes da ljudi kradu milione zapitam se da mi je zao jadnika hajrovo samo 19000 hiljada sirotinja jebace ga sudija
Samo revolucija ovih 95% što dozvoljavaju da ih handri 5% bagre!
SRMA VAS BILO ! Kod Srba i Hrvata je važeći princip KO JE JAMIO JAMIO, a ako se tužilac buni .... SMJENE GA ! Obzirom da su iz SDA legalisti oni su odlučili da trniraju strogoću i zakon na .... DFu da se ne bi previše razvio. Vidili kako štociraju njihovog kandidata u Bihaću nakon što je izgubio izbore samo radi toga što je Galijašević uzimao pare pa uhvaćen ! :)
Podignuta optužnica protiv Adnana Podže: Oštetio Gorsku službu spašavanja za 19.603 KM Jeli ovaj nosilac liste DF-a Stari Grad?Pa tamo sve sami kriminalci, u Starom gradu? Žeeeeljkoooo???
kandidat DF-a...covjece imaju li oni obraza,sve krimos do krimosa
obzirom da si Uprolazu ...... produzi ............. hvala bogu pa je u SDA sve posten i obrazli.
@memito - jesu iz SDA i SBB sve obrazli - samo preko obraza nose gače!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nigdje lakše i sigurnije pare, kao u politici. Nisu se bez razloga prebacili ili preskočili i oni koji su imali dobru paru, kao pjevači, glumci, glumice i ostala estrada, pa i razni prevaranti i sva bagra.
Ovakve pojave nisu i ne mogu biti kriminal, niti po ustavu BiH, iz razloga jer je društvena imovina pretvorena u državnu, pa prema tome ako su SDA koji su nosioc vlasti u državi, sva imovina njima i pripada, Pa stoga je samo prisvojio sebi svoje. Opet iz poznatog razloga, da ako je obnašao takvu jednu funkciju, morao je biti i stranački imenovan.
Omča se sda steze sve više oko vrata!
'tjeo coék kupit rasnog Bernandinca, no zapelo u implementaciji,,,,,,
lopov a ne jeti sumadinac
ovi sitni su najopasniji KOKOSARI-DF KADAR
HLAAAAADNO.... uze lovu....
Malo bi da skrenete paznju javnosti sa Srebrenice koju ste izdali .... malo sa zakona o oporezivanju toplog obroka koji ste objavili dan poslije nagrade vaseg glasackog tjela time sto cete im jos vise para izmusti ........ ovo dole je covjek na koga ste se nameracili al ste se loma preracunali http://www.nezavisne.com/novosti/drustvo/Adnan-Podzo-poceo-skijati-sa-dvije-i-po-godine/49516
"Dobar dan, ja sam Adnan Podžo.Volonterski se bavim potpuno nehumanim poslom koji obavljam na -25 viseci sa neke litice na Bjelasnici u 3 nocu i spasavam nekoga koga nikad nisam ni vidio rizikujuci i svoj zivot pri tome.Radim i kao odgajatelj u SOS Kinderdorfu u Kući za mlade u Sarajevu..... ah i da ne zaboravim ....... eto kazu i da se bavim lopovlukom u slobodno vijeme" EEEEEEEE bagro SDA-ovska .... ovaj put ste se pravo izradili .... potpuni autogol ..... ovom covjeku niste ni do pete.