Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve one koji su kršili Ženevsku konvenciju obavezno pohapsiti... Taman i da mi je brat u pitanju. Brate ako ratuješ budi častan i u tom ratu, više ćeš biti cijenjen i kod svog naroda i i kod onih sa kim ratuješ.
@pichvajz, Pa ima ih što ne misle i na jednoj i na drugoj strani, jedan te isti pojam im je ili genocid ili herojstvo zavsno od toga ko ga je počinio. Ako ga je npr počinio Srbin onda je genocid a ako ga je počinio Musliman onda nije. I obrnuto. Al pustimo takve, nisu vrijedni pažnje.
ko god nije human treba mu se sudit! Vidi mu se po faci da ne moze da vjeruje da su ga " skontali " :)