Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo jos jedna u spletka nizu najvecih spletkarosa na planeti
Spletka je kad je musliman a kad je hrvat i srbin onda nije
Srbi su izvršili agresiju na BiH I UZ TO POČINILI STRAŠNE ZLOČINE,ALI TO NE AMNESTIRA BOŠNJAČKU STRANU DA NEGIRA ZLOČINE KOJIH JE SVAKAKO BILO,ALI NEUPOREDIVO MANJE NEGO SRPSKI.OBZIROM DA SAM HRVAT I MOJI SU ALI NE U MOJE IME ČINILI ZLOČINE.
.....mogu zamisliti komentare.. ;-)
Kad se pojave zlatne kašike, mijenja se "historija".
Kriv je Peljto. Kriv je zato sto nije stavio glavu na panj ko` oni sto zavrsise po masovnim grobnicama istocne Bosne,Krajine,Posavine, zapravo diljem kuda je ,,hrabra'' srbo cetnicka vojska gazila pljackala,silovala, palila,masakrirala.Krivi su svi koji su digli glavu u odbranu osobnog zivota..Vecih primitivaca i nakaradnije stoke Balkanom nikad nije gazilo od ovih prekodrinskih a i domacih varvara (ravnogorskih). Hvala Bogu moji generali ne sjede usranih guzova u Hagu.Hajmo sRatkoo peleenaaa, paampeersaa.
koliko ih ovakvih hoda po čaršiji i slikaju se pored sebilja a ubijali odozgo ja kad vidim slike pojedinaca na fejsbuku na stranici "raja sa vraca" i te četničke horde po grbavici
Tuzba zbog samaranja je vise nego smjesna, tko se sjeca rata, zna i zasto. A ako je kriv bas za ratne zlocine, nek' mu sude, pa tko da je.
Kažu,Mensur Peljto išamarao par četnika i ovi ga sada tuže za"ratni zločin"a živi ljudi, ah ti "rabri" četnici (čitaj obične pizd3) a što se tiče Peljte i njegovog boxa mogu samo reći da je u pitanju obična smijurija,kakav on i box,par namještenih mečeva,nula ništa.
svi srbi koji su učestvovali u ubijanju bošnjačkog naroda imaju veća prava od žrtava vraćaju im se stanovi predratni dobivaju naše penzije pa me ne bi cudilo da mensura osude zbog par šamara cetniku jer takva nam je vlast jadna.
Zašto je tebe toliko pogodio moj komentar možda si bio tamo ja govorim o onome što sam pročitala a ne vidjela glupane nepismeni.
@homer koje svoje stanove i penzije ti srbi su otišli i sve ostavili ubijali nevin narod i sada traže nešto svoje kao da ništa nije bilo rijetko koji bošnjak je uspio išta dobiti od republike srpske svi su ubijali ali srbi su vršili genocid i to je dokazano za vas srbe cetnici nisu krivi tako i za mene mensur nije kriv a naser ako ima srpsku penziju neka ima i zaslužio je svaka mu čast.
reko ti ja Mensure nemoj mu samara nego metak u celo e vidi sad hem doso iz srbvije hem te sad tuzi za samaranje valjda nestalo pljacke pa konta uzeti sta naguzove
Ma obicne pic kice, covjek ga osamari a ovaj ga tuzi. Doduse nebi volio da me ovaj osamari :). Pickice
Hvo mudlimsnske snage? Wtf jos ce tzv vojsku srpske proglasit muslimanskim snagama. Jos bolje JNA ce bit muslimanska, sve ce ovi itadit samo da bi pokusali izjednacati, genocidase sa ljudima koji su branili svoju prag, porodicu, imetak...
Ove bljuvotine su dosadile i Bogu i narodu!!!
otkos, upravo na to sam i mislio :-)))
ko ce vse znati ko je prav a ko kriv
Nebi se ja hvalio svojim neznanjem.