Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...i naši političari su nekretnine...kad zasjednu, ne mrdaju više...
commi jes' možda upućen, jel' moram i tatinu udžeru registrovat' ??? :-)))
Pa da ne valjaju ne bi toliko se odrzali u foteljeama ? Cini mi se ipak da su pametniji, jer ovo je direktna posljedica popisa koji je odrzan nedavno :)
Baš me zanima ko ima više (Bakir ili Dodik).
nemaju oni nista, sve im je na familiji
znaci pocela legalizacija otetog zemljista i otudzenih stanova u republici genocidnoj ...
Tipičan način da se dođe do para kojih je kasi države sve manje. Ne dozvolite da se nekretnine popišu, jer će vam iza toga stići porez na popisano. Neka ovi koji drže milijarde van zemlje vrate novac onima od kojih su ga oteli - narodu!
E moj Skopljak, pa nije ti ovo Island prijatelju, nego Bosna... Gotova stvar, prekasno je za to sto govoris. Popisom stanovnistva vec je obuhvacen i popis imovine. Nisi valjda i ti povjerovao da se cenzus vrsi kako bi se prebrojao nacionalni sastav stanovnistva? Ti brojevi jesu bitni, ali ne od primarnog znacaja. Prvenstveni cilj popisa bio je uspostavljanje imovinske kartice cijele drzave kako bi se ustanovilo sto je jos ostalo za uzeti. Porezom ili plijenidbom, isto ti se pise, a bankama je svejedno...
uff, kad onda raspale sa porezima na sve zivo i nezivo..
od nekretnina imam paraliziranog dedu
Geodeske uprave = mafija otvorenog tipa.
samo sutite ovce lijepo nam je predivno!
Da vam ustedim vrijeme za citanje clanka, evo vam ukratko o ovom "projektu". Moze se nazvati i projekt 3 P po fazama: 1) POPIS (nekretnina) 2) POREZ po m2 3) PLIJENIDBA (odnosno OVRHA za neplacene kredite) Sve sto je nelegalnom privatizacijom oteto u zadnjih dvadeset godina sada ce postupno preuzeti banke. Svjetski bankarski kartel ujedno vam zeli Sretnu Novu Godinu i zahvaljuje sto ste ginuli za njihove profite!
Haahahhaha ... kako si ovo dobro rekao ... Baš tako će i biti ....
...mala ispravka...ostaće sloj kriminalaca kojima se neće ništa oduzimati...takvi će na vlasti biti poslušni...ako ne vjeruješ, pitaj don mila od montenegra :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kod tihica sve nekretnine na zeni
@amel.brcko:"Kod tihica sve nekretnine na zeni" Zanemario si Zakon o prosirenoj ovrsi/plijenidbi koji obuhvaca cijelu familiju, prijatelje, rodjake, itd. sve do, ako je potrebno, kucnih ljubimaca. Osim toga, porez na prihod, koji nam sigurno pripremaju, a mora se prijaviti svake godine pokazuje omjer prihoda i stecene imovine, te ako se pokaze da prihodi nisu dovoljni ni za supu, a gospodin zivi u satou (zamku), to automatski pokrece istragu. Za ostatak te samo uputiti na slucaj Senader. Ako zaradjujes 1000 maraka mjesecno, a vozis ferarija umjesto fice, ocekuj financijsku policiju na vratima u roku NAMAH! Dobro dosli u svijet kapitalizma. DOK JE KAPITALA NEMA HALALA! NIKOME! I Al Kapone je zavrsio iza resetaka ne zbog ubistava, nego zato sto je pokusao da izbjegne placanje poreza.
@Sandaklija Evo ti horoskop kaze da mozes nastaviti lajati na mjesec. Uostalom, zasto se ti brines. Nisi valjda vratio srbima pasos "sos beli orlovi"? Imas se ti uvijek gdje vratiti. Dosao si si sa dvije najlon-kese u grad, pa ces sa istima otici natrag i ostaviti sve bankama, a do tada nastavi citati horoskop. Na zalost, reklo bi se da ti zvijezde nisu naklonjene, pa ti samo nastavi lajati na mjesec. Ne laje pas radi sebe...
Za Bakira I. trebat ce podebeo tefter..