Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje li će se sada narkomani fiksati ?
bas su bezobzirni :S
Vazda ima haustor...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
eE,hoce li mu ime zadrzat.............
hahahhaa dobro pitanje
неће...мењају га у "суисајд бома"
PRIKAŽI ODGOVORE (34)
svaka cast Nedžade, samo naprijed... odlicna vijest
Imam prijedlog za naziv ovog doma: Umjesto Boško Buha, neka se od sada zove Arzija Mahmutović. hahahhahahaahahahahahahahahahahaha
Samo će se umjesto četnik Buha zvati po heroju grada Sarajeva MUŠANU TOPALOVIĆU CACI
nek zadrze ime i Bosko je kao dijete zlostavljan i upotrebljen za necije ciljeve ime nije bitno nego sta predstavlja
Posljedni mohikanac : Bosko Buha.
Treba naditi ime; Dom omladine ''Emir Kusturica''
Naravno da hitno treba obnoviti dom i ostaviti i sačuvati ime Boško Buha. Boško Buha, narodni heroj iz Drugog svjetskog rata kojeg su se Četnici, pardon Srbi, s obje strane odrekli, a uzeli imena izdajica poput Draže Mihajlovića, Milana Stojadinovića, Nedića, Kralja Aleksandra itd. Nigdje u genocidnoj rs nema ulica Boška Buhe kao ni ulica Srđana Aleksića, ali ima "Srpskih ratnika", "Vidovdanska", "Vojvode Putnika", "Jug Bogdanova", "Sinđelićeva", "Vojvode Stepe", "Miloša Kobilića" i drugih mitomanskih i mitskih pojava Nebeskog naroda. Odrekli su se Boška Buhe, Save Kovačevića, NOR-a, SUBNOR-a, Jove Kapičića, a prihvatili zlotvora koji je 1941 godine pokrao zlatne poluge i pobjegao u London, ostavivši Srbe na milost i nemilost Nijemcima. Mašinbravar ih spasio od Nijemaca ali i od njih samih i od Ustaša, a oni mu 1990-te sa Šešeljom došli na grob i donijeli Glogov kolac. Valjda da se ne povampiri...
Tacno da ne moze biti tacnije.
stvarno vi sa komentarima pretjeraste. nista vam nije dobro, vijest je dobra neka se djeca druze, uce, bave sportom....
Bas ce se ekipa iz dzamije pored obradovati ccccc. Zivio drug Tito, zivjelo Bratstvo i Jedinstvo.
Pogotovo kad bude timing za balet ;)
Koldzo,mamu ti yebem,sta je sa grbavicom.smece jedno lazljivo,stopiras izgradnju stadiona da ti ne zaklone pogled s prozora.
bolje da su te pare ulozili u muzej, i ove pare ce negdje "uteci" ii pravit ce ga do 2025, al ce govoriti "treba jos para"
SMRDONJE SMRDE NA NAJSMRDLJIVIJI SMRAD OD SVIH SMRADOVA
Novo ime: "Rejs Batrix"
I nakon završetka radova će se pojaviti Boško s bombom u ruci...
Ovaj put Boško iz stočnog Sarajeva.
Balet