Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooo moj Bože dragi ja sranjaaa u vražiju mater. Koja simuliranja pobogu brate pa nisu osnovci u pitanju. Teku i olovku u ruke i direktno prisustvujte stvarnom suđenju, recimo "Turkoviću" pa da vidite kako se vile pare... ko zna šta su "VILE" razumjet će...
ni na simulaciji oni nece nikog osuditi :)
ko pobijedi dobiva sedmogodišnji boravak na igmanu, u zatvoru otvorenog tipa. obrok 3x dnevno i zabavni rad u vešeraju, ili bašti zatvora. svaki drugi vikend kući i mogućnost korištenja godišnjeg odmora u zakonskom minimumu od 18 radnih dana. korištenje biblioteke sa čak 20 knjiga, dvije tamnoplave uniforme od prirodnih materijala (2% cotton, 98% lycra) i sedmično kupanje.
Hejt za profesora KPP na Pravnom fakultetu u Zenici
Ko pusti ovu u crvenoj minici na fakultet ovako odjevenu? U moje vrijeme dok sam studirala nije bilo ovih minjaka na fakultetima, morao si se "upakovati" do vrata. Minus za djevojku koja ne zna kako se odijenuti za pojedine prilike. A svaka čast za organizaciju ovog simuliranog suđenja!
treba ih baciti odmah u vatru, neka obradjuju sudski proces protiv dodika, bakira, covica, radoncica, silajdzica... treba ce nam. vidjecete ;)