Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva zastava takva i država. ovo je jos i dobro, iz broda kad ulaziš samo se srpske zastavice vijore.
a hvala bogu i vjetar šiba tim krajevima, naslov ispade da se neko popeo i pocjepao zastavu.
@MinayashiNakitu Seselj?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja vjesti i govana... Pa deru bure normalno je da ce se zastava nekada poderati! Stavis novu i gotovo! Klix parada al fakat!
Ja konto seperatisti je poderali :(
@Ajdin M I oni su kontali da ćeš ti tako kontati i otvoriti članak, sav uzrujan zbog separatizma, pogledati samo sliku i skočiti na komentare, opsovati đikane pa par puta dnevno provjeriti šta ti odgovaraju, svaki put naravno učitavajući nove reklame. Po tom sistemu Klix opstaje. Prosto bi propali da počnu stavljati deskriptivnije naslove, da bar malo glume da su pristojan medij a ne žuto kurvalo za klikove.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
namjerno nece da je promijene i to oni koji bi zeljeli da se bosna raspadne. na njihovu zalost i ovo ce proci pa kad se bosna resetuje sve iz pocetka pa kom drago kome ne. bosne bilo i bit ce
izbori se blizee
sefa-komandira il sta vece s njega bih namah uniformu skinuo, u gacama bi kuci otisao i nikada ju je ne bi obukao. sramota!!!
Go ustasa na granici dole.
Jebes zastavu kad je u Brukselu nacrtana ,nema ruznije zastave na svjetu a ona od kosova jos ruznija.
Necu da se zenim, da nebi moro ovu zastavu da masem.
Sta su ovi na granici radili jebavali mamu svoju?
ovi banditi samo imaju novaca za svoje plate i guzove. smradovi odvratni a svi su puni priče o državi, o narodu, naciji i sl. ova država je jadna sa ovakvim službenicima,
Bože sačuvaj! Živa iatina, kakva vlast, takva država!
Neka oni imaju za sebe, a državu i njenu zastavu ko šiša. Nije njima do države niti do zastave. Sramota! http://www.avaz.ba/clanak/243798/avaz-istrazuje-u-voznom-parku-vlade-fbih-882-vozila-ima-i-glisera-freza-i-oklopnjaka?url=clanak/243798/avaz-istrazuje-u-voznom-parku-vlade-fbih-882-vozila-ima-i-glisera-freza-i-oklopnjaka
Ovoj drzavi njenom ustavu je vazno samo da budzetarima na vrijeme plata, i to je to. tu se zavrsava drzava
@text_razuma i to je jedina svrha ovakve BiH-a....nista drugo
Ja kao Srbijanac želim da živim u miru s drugima i da budemo ljudi, da se svi narodi sa ovih prostora bore protiv korupcije a ne jedni protiv drugih.
@PartizanSampion hvala ti komsija :) svima nam trebaju vrijedni ljudi koji nece prljati svoj obraz i profesije... da mi budemo primjer drugim regionima u svijetu, da se ponosimo i da nas drugi cijene
" Zastava Bosne i Hercegovine " A nema entitetske zastave Genocidne tvorevine zla sa okupiranog dijela Bosne i Hercegovine i nikada je neće ni biti u Državi Bosni i Hercegovini.
Ti si puko majke mi,gdje se spominje entitet RS?
Izborna kampanja je u punom zamahu. Recept koji uvijek prolazi kod zatucanih nacionalista.
Nije prva,a ni posljednja provokacija pojedinaca,al Bosna i Hercegovina je bila i bit ce .Koliko god se trudili pojedinci ostaju pojedinci jadni i nikakvi pa nista drugo i ne znaju raditi..