58 ćelija za ratne zločince
0
Početkom juna počinje s radom "bh. Scheveningen"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još da uvedu radnu obavezu, pa nek se sami izdržavaju
\"drugi\" behaha. ********* Cuj 48 mara dnevno. Pa grebo te macak nisu u Makarskoj na ljetovanju. Smanji to da 5-6 km dnevno, lopate i krampe u ruke, krisku hljeba i glavicu lika u maramu i nek poprave ono malo puteva oko Foce.
pa da im opet \"pobjegnu\" iz zatvora kao i prije par godina oni zlocinci. a granica sa CG mozes prepisati do nje. Inace tim zlocincima ce biti kao kod kuce jer su dosli u pravo chetaljsko leglo a ionako su na tim lokacijama u ratu se izvljavali nad zenama i djecom pa i zarobljenicima tako da im se nece biti tesko navici
@Kurtovic NIJE AVGANISTAN NEGO AFGANISTAN !
KO PRVI GOVNO MRVI !
48 KM dnevno,pa mogli ste im i džakuzi uvesti,to treba smanjiti brajko,smanjiti dobro smanjiti
u foci? jeli to onaj grad iz cijeg su kp doma vec neki ratni zlocinci pobjegli?
@drugi od tih para vjerovatno dio ide na hranu zatvorenika, dio na odrzavanje zatvora, dio na platu cuvara
Daj nam kakav link za te poslove, ili nekoliko informacija vise
-Jos su otvoreni oglasi za radna mjesta u Avganistanu,garantovani poslovi -na dvije godine,zarade su zavidne u $ dolarima je isplata.
nije mi jasno kako je moguće da ima toliko besposlenih ljudi, koji po cijeli dan cekaju novi clanak na sarajevo-x samo da bi se javili i rekli da su PRVI.... hahaha
prvi