Kantonalni sud u Sarajevu
0
Početak suđenja braći Gaši i ostalima
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto ste tako zli, neka sud radi svoje, covjek nije pare posudjivao za bolest ili nekom sto nema vec svjesni uslova uzimali su pare. kao i banka. a carsijskih prica hahaha sve je to rekla kazala. covjek kao prvo nije fukara, nije mu ni otac bio, pa samo od drzave uzima kiriju za zgrade gdje smjestaju izbjeglice. 50000/mjesec. eto odakle lova. porez placa i sta hocete. velike fukarama oci na tudjem, na fereriju, kuci .... neka dokazu ako je covjek sta radio. jedino kod nas te proglase krivim pa ti sude. ali polako sve dodje na svoje. ako imate imalo savjesti prestacete ove zlurade komentar pisati. a komsije su mu pohapsili , ljude koji peru auto i formirali neku grupu hahaha vidjet cete ovo je cirkus embel riva glavni klaun oleg cavka
Oca mi divi mu vugla isto kurban,ma i mi carsijaneri trebali smo ga davno koknut malo pomalo i vidi sta bi od pekara.
sta ti gorazdak imas podrzavati otamo ovdje? ne kontam. komsija ti je presro i furseta uzo, malo mu grad citav, ko svarceneger bi da bude guverner. tip je terorisao koga je stigao i na nepravedan nacin stekao imovinu od koje se moze jedna postena fabrika napraviti za nas kruh. prijedlog vlastima, ako vec nisu prodale ferari i ostale dragocjenosti, da prodaju i uloze u izgradnju fabrickih pogona.robinhudovski. izaci ce ali juce. i ako izadje, sudbina mu je poznata.groblje ili zatvor?*!!
dolijo,a i ostali ce,samo lagano....
pa sto mi komsiju nalijepise bezveze,nije covjek nista uradio !!! malo reket malo ovo malo ono,al sitan je ona za one govnare od silajdzica,dodika i kompaniju!!!! podrzavam komsiju Muhzameda Aliju Gašija !!!
Ma kurac ce se izvuci,jasmin bomba ce ga cekat cim izadje iz zatvora,i on se zakleo nad celinim tijelom mrtvim da ce ga roknut.Pa nek se onda izvuce ako moze :)
More bog dat, al da bogda. izvuce se ovi i na kraju jadni Oleg Cavka nece smjet dijete putirt u skolu. A usrane drzave.
Znam ko ce biti kljucni svjedok odbrane: Dzevad Šenoa Becirevic
Sto je slatkis Gasi, nije ga lijepo vidjeti
Vidi mu glave, pravi \"ugledni\" gradjanin ...