Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je najodgovornija za ovu krizu, blokiraju sve procese i ne zele se povuci iz vlade iako nemaju podrsku parlamentarne vecine, a pored toga povlace koje kakve vitalne interese ali samo kada su u pitanju njihove fotelje, ne sjecam se da su ikada to uradili kada su u pitanju prava građana na koje se toliko pozivaju kao njihovi 'zastitnici'
Nadam se da je ovo kraj beskrajnoj obmani i kupovini vremena, koju je SDA provodila preko svoj piuna Budimira, te da ce Inzgo uspjeti napokon staviti tacku na ovu pricu o imenovanju.
Ima li Vas više u kancelariji SDP-a,ili je vas ostalo sam troje da pišete komentare protiv SDA.Hajde još malo lažnih profila napravite,postajete dosadni sa isti m profilima na svim temama.
danas ipak vode radnici grasa sa komentarima kako nisu radnici krivi :D
Uzas, sta nam radi ova SDA zajedno sa Tihicem i Bakirom :((( Pogledajte haosa, u kantonu Sarajevo (GRAS ne radi) u vladi FBiH sve su oni krivi
SDA 20 godina nam krade novac iz budzeta. Sada SDA pocinje da nam krade i vrijeme :(
Pa jel vitalni nacionalni interes mene kao Bosnjaka to sto ce Dzihanovic biti sudija. Naravno da nije. ali jeste za SDA, jer nije njihov covjek!
...kad je planirano da se drug zlatko proglasi bezgrešnim ?
Odmah poslije vaseg vrhovnog goveda od Laktasa ! Nesto si mi se iznenadjujuce upristojio od juce re.tar.du.....nema vise gus.lanja i blju.votina...ni onoga balHIje itd.......cudno :) Da to nije pukla veza sa Sarenkom pa nam ja.dan nebio tugujes :) SIKTER......ps a nesta i onih tvojih trista internet srpskih ratnika lol.....
Koliko su Budimir i SDA blokirali ovu stvar,ovo imenovanje,pa to nije bilo humano,hvala bogu da je opce doslo de realizacije.
Osim Valentina Inzka, sastanku prisustvuju predsjednik Federacije BiH Živko Budimir, dva potpredsjednika Mirsad Kebo i Svetozar Pudarić te članovi Kolegija Doma naroda FBiH Radoje Vidović, Jasmin Smailbegović, Amir Zukić, Mira Ljubijankić i Luka Faletar. A sto amir Zukic lopovcina samo takva...sta on moze i treba da radi tu na imenovanju.
Vjerujte meni, a ne svojim očima. Tako se ponaša lider SDA Sulejman Tihić, koji besramnim obmanama i izmišljotinama vrijeđa inteligenciju građana BiH za koje se tobože bori. Narod jako dobro zna da bi Tihić i kompanija zarad očuvanja fotelja i kontrole nad novcem građana ove zemlje bili spremni zaustaviti svaki napredak i iskorak njenih građana. Jasno je kao dan, što je BiH bliže EU to su on i saučesnici mu bliži zasluženoj kazni i odgovornosti. Jačanje BiH, koje osigurava put ka Briselu, znači kraj minderskom upravljanju javnim preduzećima, državnim dobrima i institucijama vlasti. Što je više iskoraka u BiH, to je manje mogućnosti da se ne odgovara za decenijsku pljačku stotina firmi i pustošenje budžetskog novca.
Ti baš samo LUPETAŠ,SDA je zaista sa Tihićem nanijela veliku štetu Državi BiH potpisujući nekakve sporazume sa rušiteljima BiH,ali to se ne može porediti sa ovim šta sada rade SDP i SBB !
podnesene su krivične prijave protiv odgovornih za nezakonito mijenjanje Poslovnika o radu Vlade FBiH.