Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To će ići ovako: Bakir: "Dragane, ne diraj mi javna preduzeća u Sarajevu, dobićeš 2 ministra i 3 državne agencije..." Dragan: "Ne diraj mi Hercegovinu, EP HZHB i Eronet, ostalo je tvoje..."
Nece to dozvoliti Amir Zukic.On je za cjelovitost.
pomogni ti meni u "PLJACKI",pomoci cu i ja tebi u "PLJACKI" Zaboravio si vaznu rijec!
Zaključat i rešetke okolo postavit, o jednom trošku se riješiti oba lopova, ili čekat I onog trećeg
Snažna mafijaška hobotnica, bolje reći zeleno-plavi Kraken na svim nivoima. Tražili ste, gledajte.
Na svim nivoima dva tala dvije pljacke i osmijesi njihovi glupom narodu (a pemzije kasne majku li vam jebem u zvalje politicarsku)
Demokratski izabrani ljudi. Svaka njima cast a vas stoko od naroda samo da cujem da protestujete i zali te se na lopovluk i bezparicu.
Sve lopovi i banditi na vlasti i sta ocekivati od ove drzave,ja se nicemu dobrom ne nadam
Zaisakli ste evo vam ga.
Bakir Zlatar
Novinari svast pisu nije ni jednu naceo puni 3
isto ovako su se dogovarali i prije 10-15 godina i ništa se nije promijenilo, osim toga da se oni vozaju u još skupljim autima a narod sve teže živi.
SAMO SLOGOM I RAZUMOM MOZE SE IZACI IZ KRIZE A NIKAKVIM INATIMA I LAZNIM OBECANJIMA
ovo tebi, ono meni...
Blago nama.
E jes jaka ova petorka sa lijeve strane - sve go, golcikati lopov! E narode - imaš li oči!!!
Jebeš radijaciju, kad ova dvojica počnu pustošiti.
Boli nas qurac, dobro nam pravo...
zašto bošnjački političari spuštaju glavu pred hrvatskim? pa da bošnjaci bojkotuju par hrvatskih kompanija iz hercegovine, da ne kupuju u Vitezu u poslovnom centru, da se na tenderima za gradnju ne angažuju hercegovačke kompanije, Ćović bi puzao na koljenima. hrvatima se previše popušta, gleda im se sve kroz prste. treba im udarit na ekonomiju, pa će vidjet ko su njima bošnjaci
Ja sam mislio da je Dragan sa Fahrom dogovorio kolaciju ovo mi je iznenadjenje!
demagogija iz Orwela