Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve i jedna nacionalisticka stranka je kocnicar Eurointegracija BiH,svi vi koji podrzavate bilo koju od njih podrzavate i sve ostale jer su"ostali neravnopravni" i tako DIREKTNO SUDJELUJETE U KOCENJU NAPRETKA,zasto ne mozete biti samo gradjani jedne drzave? Sta su vam ove stranke i podje donjele? Jeste li kasirali nesto ili ste se ubijali zbog njih?? Podjele su donjele SAMO NJIMA pune dzepove a vama??Vecina vas nemoze priustiti svom djetetu dolican obrok a kamo li izlaske, odlazak na more,putovanja na godisnje odmore u inostranstvo ,Wii ,DS igrice...sto svako djete ima u EU a bogami i djeca politicara.
Nacionalne stranke su problem evo vec 20 godina. Ja uopste ne znam vise sta oni rade i ko njima vise daje glasove. To su imbicili koji da bi vladali s narodom manipulisu, a narod naivan. Kome je vise nacionalizam zanimljiv. S jedne strane nas jebu SDA I HDZ, a sa druge fasista Dodik i njegova RS.
Ebale vas nacionalisticke stranke!! Nacionalizam nema mjesta u Europi zato nas i izbjegavaju,kad bi nas primili ovako podjeljene brzo bi mi u*rali Europu i napravili im problem slican nasem...ko jos zeli probleme u svojoj kuci! Svi vi koji podrzavate nacionaliste ne zelite dobro svojoj djeci,jer im ostavljate u amanet nase nerjesene probleme i kredite koje uzimamo umjesto da insistiramo na Europskim standardima prava,ekonomije...vi zaduzujete svoju djecu koja nase kredite nece moci vratiti cjeli zivot...dokle vise?? Okrenite se Europi u kojoj sve nacije zajedno zive a prioritet im je dobar standard zivota u kojem imaju pravo glasa i mogu obezbjediti svojoj familiji ugodan zivot...
Bio bi to veliki pomak za BiH, ali tesko je sa SDA bilo sta postici i dogovoriti, pogotovo kad im se pridruzi HDZ u namjeri da rjesavaju hrvatsko pitanje i djele zemlju preko ove presude.
Sve dok svoje zlocinacke ciljeve SDA i HDZ stavljaju na sto prije svakog normalnog rijesenja..NEMA DOGOVORA !!!
Pa krajnje je vrijeme da se te stvari od strane te dvije stranke zaustave i da se pronade neko normalno rijesenje za sve !!
nabijem ja vas sve na onu stvar koji spominjete samo SDA, kao da je SDP zlatan, kao da svi zaboravljamo u sta je Lagumdzija potrosio zadnje tri godine na vlasti. Piccke jedne smrdljive,potplacene da pisete ovdje. Eto nek vam je SDP zlatan gamadi jedna, i nek je Radoncicev SBB zlatan, covjek za kojeg imaju dokazi da je suradjivao sa neprijateljem tokom rata
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KOCI SDA I HDZ I SNSD I SVA NACIONALISTICKA BAGRA I SMECE BOSNE I HERCEGOVINE!!!!
SDP JE RIJESENJE! JE LI GLUPANE? JE LI STVARNO TO MISLIS?
Gentleman1 Rekao ti je ko koci, pa sam rijesi u toj glavi svojoj ko je bagra a ko ne! Ako smatras ove nacionalne stranke rjesenjem, onda si dobio preko stele posao i sada te prate, sada si njihov pacov!!!!
SDP koči dogovor, žele odgodu izbora !
SDP koci, ne zeli podijelu i Herceg bosnu!
Brzi nemojete vi SDP -ovci folirati narod, na te fraze podjele, doveli ste narod do prosjačkog štapa..
Jos jedna cirkusijada na dnevnom redu.Zasto EU dopusta nesto u BiH kad to isto nebi dopustila u uniji...dal ce ikad dupli standardi EU prema BiH PRESTATI.
Zasto objavljujete uopste ove vijesti, pa njima nije cilj da se dogovore jer ulazak u EU znaci smanjenje ili cak nestanak korupcije, ulazak u EU znaci da ce morati igrati po pravilila EU a ne po svojim lopovskim. Mazu nam oci. Mi smo glupi kad sve ovo pustamo, zar je moguce da nemamo nikakvu svijest o situaciji u zemlji, pa i Kosovo bolje napreduje od nas,. Umjesto da izadjemo na ulice mi sjedimo kod kuce.. Glup smo narod
Potpisujem! Ovo je samo jedan dokaz koliko smo potonuli moralno kao drustvo .Postali smo drzava teladi,cast svjesnim pojedincima koje mozemo na prste prebrojati. Neznam da postoji zaostalija drzava od nas trenutno.
Nek izvinu teladi na usporedbi i oni su pametniji od naseg naroda jer djeluju zajedno sa svojim krdom kad su u nevolji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)