Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Također je dosta dugo živo u Zagrebu, gdje radio kao redar, iako ima srce kao miš, pokušavajući se prodavati za strašnog i opsanog mangupa, velikog hrvatskog branitelja, a biti je pizdurina. Njegovo redarstvo je neslavno završilo jer gdje god je radio dobio je batine. Živio je ko ker, živi ko ker i umrjet će ko ker.
Gore navedeni je oduvijek bio kukavica i totalni kompleksaš, koji je uživao mučiti ljude, pa je tako i prije rata osuđen za teško razbojništvo, jer je starim ljudima upao u kuću i pokušao od njih ukrasti novac pri tome je staroj ženi polomio vilicu, a vlasnika kuće je tukao da mu kaže gdje je novac. Rat ga je spasio jer su početkom rata raspušteni zatvori, pa je i Geza postao \"vojnik\" čitaj mučitelj, koji nije vidio prve linije i koji se je smucao po zatvorima mučeći ljude, bavio se iznudama naših gastarbajtera i lokao po okolnim kafanama. Pravi branitelj. Onda je otišao u Hrvatsku gdje je korupcijom doktora i ucjenama prema bivšim zapovjednicima da mu napišu ratni put dobio status vojnog invalida. U Hrvatskoj se nastavio baviti razbojništvom (ali napadao je isključivo žene i starije), te se protiv njega trenutno vodi više sudskih sporova radi pljački, iznuda i tučnjava (u pijanom stanju po kafanama). I opet mu je i presuda za gore navedeno spas. Momak ima sreće.