Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ztasto to tako ja se prijavio niste me primili a jeste nekakvi imao sam i stelu sve sam imaooo,uradio sma 250 sklekova...
ma kakve tablete...njemu treba otrov...
no koment
Gorane, ak ti se zivi u srpskoj drzavi, izvoli se preseliti tamo. Ionako je najveci dio Srba dosao u BiH bjezeci od Turaka. Sad kad Turaka u Srbii vise nema, svako ko osjeca se da bi zivio u srpskoj nacionalnoj drzavi, nek se preseli tamo. Jeste da je Srbija sve manja, al mislim da ce naci prostora za vas.
gogi pederu :D
gogi,kakvi si ti gljiva jutros papo?
...stoko nepismena, bolje da si naučio pravopis (pa ne bi pisao \"srbska\", \"s svojim\", \"ameriak\", \"ustavri\", \"dans\", \"čemu će sve to služiti svrsi\", itd...). Vjerovatno živiš u nekoj \"ameriak\" dok ti maternji \"srbski\" nešto baš i ne ide, ili si jedan obični izmanipulisani čobanin iz Mrkalja kod Sokoca. Šta da ti kažem, TABLETE U SVAKOM SLUČAJU!
Gorane, Sta si ti pusio danas ... neko pravo jako sranje!
Gorane, gubi se preko Drine, ahhh ja, nevole te ni tamo jer nisi pravi Srbin... nista onda Thinker je u pravu, tablete sinko, tablete si zaboravio uzeti, steta sto su radovana uhvatili inace te je on mogao lijeciti prirodnim putem, kad ti je znao prirodnim putem razum uzeti, mogao ti ga je mozda i vratiti... ima jos nade sinko ako mozes do haga sa zvojim volovim...
nije mu nikad ni uspostavljena dijagnoza... sta ce, mentalna sirotinja, da izbaci rijeci- srbi-muslimani-hrvati ne bi znao ni pricati.. ps. kako te majke ti nije sramota? samo mi to reci... pjevaj ti k... sine, da se nisi mozda rodio u republici srpskoj? prihvati realnost, taj ce te nadrealizam mnogo kostati u zivotu!
Ti Gorane izgleda zaboravio lijekove uzet!!!
Tzv. \"OSBiH\" tzv.Bosne i Hercegovine su naravno lazne snage lazne biH.To su ustavri TACNIJE receno oruzane snage Amerike . Kao sto znamo ameriak s svojim satelitima iz NATO bespravno ucjenama i silom ukinuli (srbsku vojsku)-VRS i(muslim/hrvat)vojsku- VFBiH.Dejtonskim sporazumom ove 2 vojske su predvidjene a ne nikakva ova dans sranja americka.Posle toga amerikanci su ISKLJUCIVO sve radili sta su pozeleli.Licno svakoga oficira i vojnika izabrali vojsku kreirali (kolika ce biti)i cemu ce sve to sluziti svrsi. Sada vidimo da ta vojska sluzi americkim ciljevima i potrebama.Nazalost Srbi koji sve to nisu hteli i odlucno se bunili ..........sve to americko sranje (jednim delom0moraju da placaju iz svoga sbskoga dzepa. Muslimanima sve to je odgovaralo i naravno sve to su zagovarali jer im je bitno makar i imaginarno (LAZNO)da je sve to u njihovu korist u njihovoj zlo-zamisli zlo-ideje Alijine isalmbosna po Alijinoj islamdeklaraciji po kojoj bi ex \"avnoj\" BiH bial islamska drzava . Naravno od toga nema nista jer Srbi i Hrvati to ne zele.A to znaci kada ameriak oslabi a sve je slabija i slabija tako ce i taj anti-srbski projekat propasti kao sto je propala i isalmbosna zamisljena u Alijinoj glavuzdi a koju Ceric nastavlja naravno neuspesno. Kad pogledam s Jahorine bijele, Romanija nadohvat mi ruke. Semberiju zagrlila Drina, pukla polja sve do Banjaluke. Kud god idem u srcu te nosim, na kraj svijeta ti si meni bliska. Tebi pjevam, tobom se ponosim, majko moja REPUBLIKO SRPSKA.