Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blistaj u inat divljacima
blistaj u inat barbarima iz genocidnog entiteta
Ne znam kako da Vijecnica sija svojim sjajem, pogledaj zgrade pored nje, mi ni 17 godina nakon rata nismo u stanju da zgradi u jezgru grada obnovimo fasadu vec onako stoji kao zamaltana stala. Svaki turist koji dodje da vidi Vijecnicu vidjet ce i onu zgradu i skoro svaka fotografija koju uslika bit ce sa onom zgradom u kadru.
ZALOSNO KOLIKO JE TREBALO DA SE OBNOVI..
SARAJEVO JE VEC ODAVNO POPRIMILO STARI SJAJ. UGLAVNOM ONAJ OD PRIJE 500 GODINA. A VIJECNICA JE MOZDA NEKAD BILA SIMBOL SARAJEVA, SADA SU TO DZAMIJE. CESTITAM NA IZBORU !!!
SVIĐAAAAAA MI SE .............. BIT ĆE PRELIJEPA....... JEEEEEEEEEEEE
bas moćno izgleda ova flekava zgrada pored nje :)
Postaviti nadzor 24/7 da nam se ne bi desilo isto kao na novootvorenommostu, spomenicima i ostalim fasadama. Bez grafita ovaj put?
sad kad stoka navali sa grafitima
Još samo fali Ibrahim Spahić zvani p.i.č.k.i.c.a da svojim prisustvom uveliča ivent openinga
Vidi fice,kada je ovo slikano,fotomontaza,vijecnica starija i ljepsa ;)
@Sarajlijo, Njemačku je na noge podigla Amerika (Marshalov plan), a BiH dižu Iran i Malezija. U Njemačkoj su i dalje živjeli Nijemci, a u BiH.......?
Ovaj momenat sam cekao od malih nogu =)
Samo čekam da se neki imbecil potpiše sprejom ili da napiše neško kao \"Hz\" ili \"The Maniacs\"...
A HOĆE LI BAKIR IZMETBEGOVIĆ VRATITI KNJIGE I DRUGE ISTORIJSKE VRIJEDNOSTI KOJE JE POKRAO ZAJEDNO SA HAGADOM PRIJE NO ŠTO ZAPALI VIJEĆNICU A ONDA REČE DA SE ZAPALILA OD ČETALJSKE GRANATE...HAGADU MORADE VRATITI JER BI JEVREJI I NJEGA I BABU ALIJU ODRADILI ZA HAGADU, ALI ŠTA JE SA OSTALIM VRIJEDNOSTIMA, A BAKIRAGA...
Racun za restauraciju je trebalo fino uspostavit vladi svrbijice, al jok, \"nasi\" bi im i g.u.z.i.c.e.- dali da mogu.
Lijepo izgleda, sada samo ostaje ruglo ova zuta zgrada pored.