Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izmanipulisan srpski živalj.... iskoristen po ko zna koji put....
Vazno da je poslata jasna poruka svima. Tzv bejha nema buducnosti i ucinicemo sve da je sahranimo. I Srbi i Hrvati.
@petartheduke-mozete svoju familiju komplet sahraniti al Bosna je vjecna, upamti tuhmalju nepismeni ti i takvi ko ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Sve ih otpustit pa neka se prijave u Dudukovu tjelesnu gardu, iliti MUP PC ...!!! Tamo se mogu izjašnjavat o svemu i svačemu, samo treba imat muda ...
Jes kad bi se baliluk pitao za ove stvari...
Do sad su trebali bit' izbrisani i memljivi. Zakleli se na čuvanje ustavnog poretka, šta se imaju saslušavati..
Jos jedan kurton koji ce Mile odbaciti
Narusio ugled oruzanih snaga Bih, ma daj ne serite majke ti, kao vi imate neki ugled, pisam se na takvu vojsku.
cuj pocelo sasluaavanje, zvuci mi kao da ce trajati 7 godina... nema tu puno price jesil izasao.. jesi.. otkaz i hajmo slijedeci, danas je izasao na nacionalisticki referendum a sutra ce ucestvocat u PUČU na drzavu
da pitamo Sultan Erdogana za savjet?? 😂😂
a ko ce smrdodika saslusati
Takvi bi kao u bivšoj jna okrenuli cijevi na djecu...
pa i one koji rade u drzavnim institucijama kao i policiji.. da se zna ko im daje novac da hrane svoju djecu, da spoznaju dal im je debeli preci il njihov potomak, nasa djeca i buducnost ove drzave.
jer dodik ce bit proslost svega losega.
Slazem se. Samo isto tako nije u redu da porez doticnog (i ostatka gradjana RS) odlazi u Sarajevo. Jednostavno po uzoru na druge institucije oformiti samostalnu vojsku RS.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Četnici koji veličaju ratka mladića, istjerati to iz OS BiH pa neka se postrojavaju u Višegradu na četničkoj paradi...
Iz rubrike: Bosna glumi da je država
Ako bude rata, a vjerovatno ce nekih sukoba i biti, u ovim kasarnama ce haman pravi pokolj da bude medju "vojnicima" razlicitih etnickih pripadnosti. Nema tu nikakvog jedinstva i zajednistva, sve je to nazor i vrti se uglavnom oko novca.
Dobro jutro Kolumbo!
Pa super onda, ako se u kasarni medjusobno porokaju malokoji će iz nje izaći kome je stalo do daljeg ratovanja. Znači neće biti nikoga ko bi mogao ili htio da ratuje osim ovih standardnih internet ratnika iz prve, druge i treće skandinavske, zapadnoevropske i prekookeanske brigade.
hahahahaha a glavni odgovorni nista :D Ocigledno sve izjave komisije dosad su da bi osudili ove praznoglave ovce koje su potrcale da glasaju
Jednostavno napustiti OS BiH, vojsku koja podrzava kolonijalni režim.
Ako je drzava drzava ne da bi izgubili posao vec bi bili u zatvoru u bilo kojoj zemlji zapada.
Tzv bejha nije nikakva "drzava" vec protektorat kojeg u zivotu odrzavaju samo i iskljucivo pritisci, ucjene i prijetnje zapada upucene Srbima i Hrvatima. Kad bi zapadni kolonizatori zacutali samo 6 mjeseci, garantujem da bi 60% stanovnistva ove frankenstajn tvorevine poderalo istu ko krme masan dzak.