Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo kad se ovako nesto obiljezava a nema politicara da kupe jeftine poene.
Zivjela Republika Bosna i Hercegovina!!!
Ah ti separatisti i njihovi slavni korpusi
samo sa razlikom. Separatisti iz drugih pokrajina se nalaze u Hagu ili u drugim zatvorskim ustanovama. Lanac hapsenja se ne prekida. Citajuci imena, vidim, da je puno uhapsenih separatista iz RS.
U Hagu su jer su branili interese svog naroda a ne zapada. Zato danas placaju visoku cenu ali su svom narodu ostavili Republiku na 49% BiH, sa sve sudstvom, policijom i svim drugim neophodnim za samostalni zivot. Oni koji su ratovali za interese kurte i murte i koji su sopstvenu drzavu rusili sada se slobodno setaju ali su svom narodu koji je najbrojniji ostavili 24% i to iz dva odvojena dela, Krajina plus trougao sarajevo-zenica-tuzla
Velika počast i poštovanje svima koji su branili i odbranili našu državu.
Opstala je kakva takva...možemo sad preseravati o Dejtonu i raznim drugim činjenicama, ali nećemo ništa riješiti. Znam samo da je mnogo ljudi, civila, vojnika...izginulo i treba odati počast njima barem ...
Dovoljno je da je razmontirana paratvorevina hrhb 93e, A ti uzmi libric sa spiskom opstina tzv. hrhb koje ste htjeli pripojiti pa vidi uspjeh bojovnika hvo i hva. Raspuhali su vas ko i one iz bugojanske grupe 72e, tako to inace ide sa separatistickim olosom:)