Završena zamjena instalacija
0
Počelo izljevanje betonske ploče u Saračima
Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
s tim odlazi i dobar dio sarajevskog i osmanlijskog duha..jesu te pločice bile nezgrapne, ali su te pločice bile drage..
@dzeko Ako se ne varam,procitao sam negdje da su plocice vec jednom bile mijenjane tako da je osmanlijski duh vec davno izgubljen tako da nije lose sto su zamijenili ove plocice. ipak su ljudi lomili kukove zimi na ovim plocicama.
ovi što seru o 100 metara nisu upućeni u u obim posla u tih 100 metara kako kažu zato mogu ga .................................
ma ja jedva cekam da se zavrsi, pa kako god :D
Nigdje veze, tipično balkansko pranje novca. Skoro 900 000 KM za par stotina metara pješačke zone ?! I evo vidim ova betonska ploča je \"debljine\" svega oko 5 cm. Ko je tu lud ? + za nekoliko mjeseci ili godina neko će se sjetiti da treba uraditi još koji priključak, pa će se to ponovo sve vaditi, razvaljivati i kvariti. FUJ !!!
samo se nadam da kad zimi zaledi, te plocice nece biti klizave kao one kod esprit-a (bivseg....)
Po koji put?! Pa za sta nas vise drzite, svima je jasno da se tu radi o pranju novca.
Pa sta bolan pricas... pa ovo je prvenstveno portal za Sarajlije... zato se i zove Sarajevo-x... valjda Bihac, Zenica i dr. gradovi imaju svoje portale u kojima pisu o poplocavanju njihovih ulica. Mene zanima bilo sta sto se desava u Sarajevu, zato mi je i ova informacija bitna.
kako je ova komunjarsko boljševička banda došla na vlast sve nešto puca i urušava se
po 1000-ti put se treba reci da ove Hreša crvene ploce nisu bile prije, one su pred olimpijadu postavljene (1984), prije njih su bile žute ploče (na dosta starih slika se mogu vidjeti), a prije tih žutih kazu da su bile ovakve slicne bijele, samo su toliko klizave bile da su se morale mjenjati... ugl nikakve veze to nema sa starim duhom itd... i meni je draga carsija sa onim crvenkastim odsjajom, ali naviknut cemo se svi, a i curama ce biti lakse hodati sa stiklama :)
Besposličari nisu počistili ni u kući svojoj, ne rade,ispijaju kafe i tračare, obilaze kladionice ne bi li šta zaradili i jedino oni kritikuju kada se šta radi... Što se tiće Dubrovnika, za neupućene već sve rečeno, pa nek se više ne ponavljaju-dosadni su(odjednom svi arhitekte,historičari).
Pa imal ovdje regulacionog plana postovani policajci?
hahahahaha, posteno!
volim zapinjat
pa onda brate prouci malo o tome pa ces vidjet da ono nema nikakve veze sa tim periodom Ocito volis zapinjat
jeste zapeli za te ploce, evo vam j.bene osmanlije, pogledajte sliku, ima li tih ploca, to je kasnije uradjeno...nema nikakve veze s njima, samo zato sto izlgeda staro ne mora i biti staro...! Da je po njihovom vi bi po blatu hodali..:D http://www.google.ba/imgres?imgurl=http://www.pulsdemokratije.ba/admin/files/Carsija.jpg&imgrefurl=http://www.pulsdemokratije.ba/index.php%3Fa%3Dblog%26l%3Dbs%26id%3D1757&usg=__EbbBv485oNLwMzCm3UnxN3l3LZE=&h=386&w=601&sz=60&hl=bs&start=0&zoom=1&tbnid=xeFHn-TnqtHNSM:&tbnh=129&tbnw=201&ei=iKHTTe6jNsf0sgbIyKDkAg&prev=/search%3Fq%3Dcarsija%2Bosmanlije%26hl%3Dbs%26sa%3DG%26biw%3D1600%26bih%3D799%26gbv%3D2%26tbm%3Disch0%2C300&itbs=1&iact=hc&vpx=902&vpy=314&dur=306&hovh=153&hovw=237&tx=83&ty=93&sqi=2&page=1&ndsp=28&ved=1t:429,r:25,s:0&biw=1600&bih=799
Prvo povecanje penzija, pa vjeronauka, sad\' poplocavanje... sutra ce bit\' zaposljavanje. E ne moze tako... il\' ce bit\' kako je bilo il\' ce imat\' sarajevsko proljecena ulicama.