Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRLA BABA LAN DA JOJ PRODJE DAN... PLACKALIZACIJA BIH MORA BITI ZAVRSENA JOS OVE GODINE, A ONDA...?????? USTAV???? STA CE USTAV DRZAVI KOJU NIKO IZNUTRA NE PRIZNAJE NITI VOLI... BLEEEEEEEE-NARODE-BLEEEEEE
@Bosanac - ne uzdaj se ti previse u te Amerikance. Demokrati ili republikanci, sve je to isto. Briga njih za nas, njima ako je u interesu, mogu progurat i otcjepljenje ove nesretne RS
Hare isto ko Alija, prije pregovora dobro govori, kao eto on dobro zeli, a onda kada se vrati katstrofa, sve ispotpisivano u korist Srba. A sto se tice Dodikove prijetnje da ce RS odrzati popis. To im nista ne vrijedi, ako nije legalan. U ujedinjenim nacijama ce i dalje bili zvanicni popis iz 1991 te se RS ne moze nadati nikakvoj podrsci svijeta, tj. UN-a, kada zatrazi otcjepljenje, kao \"Srpska drzava\". Sada ce nasi izdajnici, prcavi Hare i Suljo, glumiti ako su se prepali Dodikove prijetnje, pa ce toboze \"teska Srca\" pristati na popis. Dodikova prijetnja je corak, citamo vas bando izdajnicka. Ako nasi izdajnici pristanu na popis, onda slijedi raspad drzave i nevolje slijedcih 100 godina, kao u Palestini.
Pošto je nemoguće davati komentar na prethodni članak, može se ovdje reći da će izborom Joe Bidena za potpredsjednika, ukoliko pobijede demokrati, napokon biti otklonjen zastoj u provođenju reformi u BiH. Bože žali četiri propuštene godine da ova zemlja krene naprijed. Za demokrate u USA i naprijed Bosna, a bogami i Hercegovina.
Vise bi ucinili sa minutom cutanja nego govorima koji traju u nedogled!
gle ih sto su cakani.. ljubicice... o zemljo.. otvori se molim te... i progutaj ovu gamad