Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikako mi nije jasno zasto se ovakve informacije objavljuju. Zar ovo ne bi trebalo biti izvedeno u strogoj tajnosti ?
e jbg, nije CSI Miami
Po nekoj logici, to bi trebala biti visednevna akcija. Waltere, odlicne opaske!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da se tice o romske mreze kao na primjer mreza Hamidovic ( uzimaju romsku djecu iz BiH pa salju ih da kradu u parizu, londonu, berlin, bec, milano itd)
MOJ MEHO JE KRAO U ITALIJI PRIJE RATA I TAD SMO FINO ZIVJELI <3 IH KAD SE SAMO SJETIM KAD MI DONESE ZLATNI LANCIC I ONAJ DETERDZENT STO SAPIRA MRLJE,NIKO SRETNIJI OD MENE NIJE BIO <3
Chev chelios : mislim da ti je istekao rok, oni nazalost samo uzimaju maloljetne
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
U svicarskoj je legalna prostitucija
Njemačka, Austrija i BiH -i ne treba nam vise niko!
Ako trebaju nekoga informisati o akcij to je zasigurno najbolje javno reći nepodleže krivičnoj odgovornosti za izdaju.
Prosla sam obuku iz antitraffickinga (borba protiv trgovine ljudima) i statistike su zabrinjavajuce. Najcesca meta su mlade djevojke u potrazi za boljim sutra kojima se vrbuje radi prostitucije. Kad im te djevojke vise ne valjaju, preprodaju im organe na crno ili ih ubijaju. Takodjer, nerijetka je pojava Stokholmskog sindroma prema kojem se zrtva identifikuje sa agresorom i nakon nekog vremena i sama pocne da se bavi trgovinom ljudima. Preporucujem film "Sestre" koji u detalje opisuje trgovinu zenama radi prostitucije i precizno pokazuje kako nalaze zrtve, kako ih regrutuju, kako ih ucjenjuju i kako prolaze one djevojke koje odbiju da se povinuju zeljama agresora. Pogledajte, necete se pokajati.
Tacno nazalost. Vecinom u Parizu, londonu, amsterdamu ima takve situacije... :/ i da se ne zaboravi albanska mafija ( moze i film " taken" to opisati mada nije bas najbolji)
Da, film Taken bas dobro o pise, a ima I The Whistleblower
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mozete li mene prodati negdje u NJemačku ili Austriju
KO KAŽE DA ZAOSTAJEMO ZA SVIM DRUGIM ZEMLJAMA. HAHAHA PA EVO NAS SA VODEĆOM TROJKOM RAME UZ RAME. HAHAHAHAH
Kada ce pocet hapsenja drzavni ljudi,,koji stoje iza ovog svega,
nemoj tako..)...sigurno su s već spremili na sigurno svoju robu...gdje li j edin vranj sad..a koje prava akcija...i on će u haps
Crno tržište je puno preovladalo na našim prostorima.ovaj nije to ništa bolje ni po svijetu,samo što se to u nekim zemljama malo kulturnije radi,kao što po bolnicama prate čije je djete pa nehotice se zamijeni itd,, ko će pohapisiti one što po Bliskom Istoku u djelovima švercaju ljude,,pssssss o tome ne smije niko da priča ŠIRENJE MRŽNJE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da u nase tuziteljvstvo i sudstvo ne dolaze kriminalci, jer ce ubrzo biti pusteni na slobodu.
inace, bez BiH, Njemcka i Austrija nisu bile u mogucnosti da pokrenu ovu akciju... najvise iz financijskih razloga
Anektirajte nas usput molim vas!!!
SIPA pohapsila sve "vehabije" pa sada moraju sa pravim kriminalcima da se bave ili je doslo naredjenje iz EU da moraju nesto protif mafijasa da urade?