Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BBN, Bolnica Bez Nade!!
Sad kad vam Hamdija dodje udjeljivati minuse eh...
U USK Lipovača i njegov SDP više nemaju šta tražiti. Na slijdećim izborima pobijedit će bošnjačke stranke SBB, SDA i nešto će i DF dobiti i eto koalicije bez retrogradne A SDA, autonomaškog DNZ...
Čujem da Zlaja Lagumdžija šalje Hamdu Lipovaču u Srbiju za ambasadora BiH, ode Hamdo kod svojih srba,. Neka se narod krajine malo odmori od njega. Što se tiče većine građana trebao bi on u zatvor...
Hamdija Lipovača zvani SANADEROVSKI KRADEPEOVAC sada kad je smjenjen otpočeo sa sanacijom krova izgorjele bolnice u sred zime, pa što nisi odmah nakon maksimalno 15 dana pokrio krov mamlaze jedan ? ! Definitivno najgora Vlada do sada u USK..
bio dečko fin dobar poltičar, ali pretvori se u totalnu suprotnost..
Tu si u pravu jer narod je jedino gori od političara, što glasa za takve pogrešne a ne glasa za one koji bi mogli napraviti neku pozitivu, uglavnom zaključak je nikada narod više neće biti za SDP.