Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nova investicija za Mosnjake :) ) ) )
Bujrum franck
znaci tika je cile a usaid je spanija
aferim :D
KADA TE U KASNE SATE UZDASIMA TAKNE STIH ŠEHIDI SU VJEČNO ŽIVI PRISJETI SE TADA NJIH U BAŠLUKU SVAKOME SE ISTINA O NAMA KRIJE ALADŽU I FERHADIJU PORUŠIO VJETAR NIJE REF: SJEĆANJA, NJIHOVA SU DJELA VRIJEDNA ISTINA, ISTINA JE SAMO JEDNA MI SMO TU, VIŠE NEMAMO DILEMA ALLAH JE JEDAN, NJEMU RAVNOG NEMA SAKRIJ SUZE U SVITANJA DOK KAZALJKE TAMU SLUTE GAZIJE SU PORED TEBE SVOJU TUGU ONI ŠUTE U NJIHOVIM DUŠAMA SE ISTINA O NAMA KRIJE ALADŽU I FERHADIJU PORUŠIO VJETAR NIJE NA BEHARU KAPI ROSE UZVIŠENOM SEDŽDU ČINE BOSNA DOVOM SUNCE ZOVE DA NA PUTU MRAKA SINE U SVJETLOSTI NJEGOVOJ SE ISTINA O NAMA KRIJE ALADŽU I FERHADIJU PORUŠIO VJETAR NIJE Evo dušmanima u inat! Nek znaju da će se sve što su iz svoje fašistoidne mržnje razorili iz pepela, još ljepšim dići! I da više nikada nećemo dozvoliti, ali nikada, da se na takvo nešto usude!!!
Baš lijepo..to nam je neohodno jer drugih problema nemamo, sve funkcioniše kao u Švicarskoj pa se možemo malo okrenuti "duhovnoj nadgradnji".
za dzamije ima para a za bijedu nema.
Bijedi se ne dijele pare, jer to ne pomaze rastu i ocuvanju ekonomije. Za obnovu dzamije se moraju angazovati radnici, koji ce dobiti platu za obnovljen posao i tu platu potrositi cime ce ubrizgati novac u ekonomiju. Dijeljenjem novaca bijedi znaci oduzimanje volje za rad, jer ce "biti sadake". Jedno drustvo, koje zivi od sadake ne moze opstati. TREBA RADITI ZA PARE !!! Osim toga, obnova dzamije, crkve, ceste, zgrade, znaci - uplatu PDV-a i drugih poreza - plate radnicima i mogucnost ocuvanja porodice - obnovu jedne gradjevine - posao za same firme ...
Molim sve potencijalne komentatore da se prebace na kategoriju magazin, eventualno lifestyle. Neka ne opterećuju svoj jednosmjerni um temama koje ne razumiju.
stvarno je u federaciji jaka ova gradjevinska operativa :)
@andircgradnovi Samo da znas, zaista i jeste gradjevinska operativa: - uskoro otvaranje sarajevske obilaznice - usokoro otvaranje autoputa Sarajevo zapad - Sarajevo jug, to jeste dionice Vlakovo-Lepenica-Tarcin u duzini od preko 20 km - otvaranje dionice autoputa Medjugorje - Zvirici - otvaranje autputa D. Svilaj - Odzak - pocetak gradje Zenicke obilaznice za 2-3 mjeseca - izgradnja juzne longitudinale u Sarajevo - izgradnja stupske petlje i dijela 12. transverzale u Sarajevu - gradnja GGM Zenica (glavna gradska magistrala) - pocetak gradnje brze ceste Lasva - Nevic Polje (Travnik) - ekproprijacija zemljista na dionici autoputa Sarajevu jug - Konjic, dionice Tarcin - Konjic - izgradnja zapadnog ulaza u Tuzlu - izgradnja nove obilaznice preko prevoja Karaula ma magistralnoj cesti Tuzla - Sarajevo - zavrsetak projekta za autoput Tuzla - Orasje - zavrsetak projekta za brzu cestu Mostar - Siroki Brijeg - Posusje - izgradnja hidroelektrane Vranduk JE POCELA A SUMSKA ???????
Nije problem u vodovodu nego u Vodovodu. Znaces sta zelim reci...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)