Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta se to danas slavi???????? Više od polovine naroda je nezaposleno i na ivici siromaštva, a još ste uveli i ponedjeljak i utorak kao neradne dane. PO MENI ZBOG OVOGA VI SLAVITE NERAD.
Koliko je novca otišlo na ovu olimpijadu? Koliko su zaradilii SDP-ovci? Tajo Behmene, je lili te stid?
Znalac=Mozak, provaljen si
na dvadesetoj fotografiji najbolje opisuje ovu proslavu
hahhah ovo vi naziva proslavom haha, dođite na bilo kakvu destinaciju na TK da vidite kako se to radi.. ;))
Je.b\'o im pa.s ma.ter, ni ovaj J.. praznik rada nemoze proci bez politicara i njihovih aktivista Nego evo jedne lijepe pjesmicce sto su nam politicari porucili http://www.youtube.com/watch?v=xlZMy7yogm4
Je li gradonačelnika Behmena sramota slaviti Prvi maj u Dubrovniku, dok građani Sarajeva jedva sastavljaju kraj s krajem?
Bez ikakve veze lupetate ovuda. Bas smo zivjeli dobro proteklih 10 godina. Zar se neke stvari mogu popraviti za par mjeseci. Neka nama crvenih-bolje oni nego zeleni. I blatite po ljudima koje ne poznajete. Svaka cast akciji, konacno se neko sjetio djece...Sretan nam jedinstveni 1.maj
SDP je pavni sljedbenik bivšeg Saveza komunista, a socijalisti i komunisti su se borili za priznavanje Dana rada i obaranja buržoazije.Neće valjda SDA HDZ ILI SDS slaviti Dan rada kada se bore za robovlasničko društvo u kojem će nekoliko plemena vladati cijelim narodima.Međutim jedino je žalosno što ovaj pravni sljedbenik tj.SDP nasljeđuje samo nekretnine bivšeg SKBIH dok su ideale i moralne vrijednosti odavno zaboravili.
Jednom rjecju, KATASTROFA! Ne mogu da vjerujem u ovo sto vidim...pa zar i na prvomajskom uranku, ako se \"ovo\" moze tako i nazvati, stand SDP stranke??? Ja sam njihov glasac, ali svakim danom skupljaju sve vise minusa, tako da... \"Zar i ti, sine Igore???\"
Ovi ljudi makar nešto organizuju bez obzira dali pripadaju nekoj stranci ili ta stranka ima svoje greške a šta to nacionalisti IZ MUSLIMANSKOG HRVATSKOG I SRPSKOG NARODA ORGANIZUJU? okuplanje pred Đamijama i Crkvama,glupost,mržnju,lopovluk i sl.stvari..........vidili ste šta ja bilo proteklih 20 godina njihovog \"organizovanja\".........rat i bjeda
pa stvarno nema smisla, ovi iz SDP a nemaju sekunde stida, koriste svaku priliku za promociju, BRUKA I SRAMOTA\"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nevalja proslava nista,dze je korida dze su nase omiljene igre penjanje uz nalojeno uze,kamenasramena,puhanje u mijeh,trulih kobila,a evropa protenstuje..sram ih bilo umijesto da rijesavaju probleme u nasoj jednoj i jedinoj dok mi rostiljamo
SMRT SVAKOJ BURŽOASKOJ DRŽAVI, CRVENOJ BURŽOAZIJI I BRUTALNOM KAPITALIZMU ! DOLE ŽUTI SINDIKAT ! KA SLOBODI ,JEDNAKOSTI I SAMOUPRAVLJANJU, KA KOMUNIZMU !
SSS JE RAK RADNIČKE KLASE ! BUĐENJE JE POČELO ! PROLETERI SVIH ZEMALJA, UJEDINITE SE !
ovo SDP okupio one jos malo svojih clanova koji se jos uvijek nisu osvjestili!
je li ovdje sva raja sdp-a