Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A cudo nisu objavili da je potrosnja vode bila veoma velika :P
sad ce priče kako treba 700KM da se opremi jedno dijete za školu
Kod nas je obrazovanje uvijek na zadnjem mjestu. Zar se nije trebalo vec naci koliko toliko privremeno rijesenje za skolarce u poplavama pogodjenim podrucjima!? Druge skole, nastava odrzana negdje drugo, provizorno? Odgodjeno do daljnjeg....pa kako oni misle da djeca nadoknade propusteno? Ili se kod njih gleda " ma ajde idu toliko u skolu...jedan razred vise-manje. "
a ne bih ja sada u skolu ni za 100 km HAHAHAHA
zato ćeš na biro za mjesec
Sretno djeco!
Zašto se država nerine za ovu djecu, zar ovo nije država za čovjeka?
U Federaciji je zemlja za Bošnjaka, u Srpskoj je za Srbina, za Hrvata u Hercegovini; Ko se još danas može osjećat čovjekom pored ovolikog nacionalnog pritiska i naboja sa svih strana?
Joj nema veze sto je odgodjena u polavljenim podrucjima, vazno je da im niko ne osporava pravo na nacionalne predmete jel tako?
Ja lijepog osjecaja ne ici jos mjesec dana u skolu :D
Sve ces to ti nadoknaditi, kad svi budu na raspustu ti ces gulit jos mjesec