Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je ovim komunisticicima krivo sto se radi ? Lose im kad se ne radi, lose im kad se radi, nikad nicim nisu zadovoljni, iselite se preko drine desno, stoko jedna.
Pravo vrijeme nasao za pocetak radova, pa sta ste radili do sada ... ili je ovako lakse nesto i sebi u dzep staviti pricom .. zbog loseg vremena, radovi se produzili, troskovi povecali ...
Efendicu koliko ces ti novca od tih radova u djep staviti?Kakve ste vi mutikase.I gdje crni Efendicu da pravis vodovodnu mrezu u cik zime???