Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sada na ovom istom mjestu je u nekoliko navrata postavljan kamen temeljac. I do sada su se nacelnici slikali ali eto niko od ljudi nije uselio u pomenute stanbene jedinice. Istina je da se korisnici ovih jedinica tj njihova imena poznata ima i 5 godina sta ces lopovska posla. Fehim kupio i sliko se, pa je i Resic isto a evo i Hadzibajric sramota iskreno bacaju samo ljudima ublehe dokle samo se pitam
Kakvi su to interno raseljeni nakon 16 godina???? Ne mogu da vjerujem ili su u pitanju opet nekakve mučke. Živjeli kod roditelja pa im se više ne živi. E teško poštenom narodu. Od ovih papaka više nemožeš ni disati. Što neko reće da je sisa k\'o Bjelašnica malo je.
u dzamahiriji zvanoj Sarajevo... ne moze opstati ni vasin han...mora mu se ime promjeniti...u baruthan
etnicko ciscenje se betonira. zar je ponovo vaso stigao na han?