Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojkotujmo proizvode iz Srbije, Hrvatske i drugih zemalja. Kupujmo domaće, pojačajmo ekonomiju Bosne i Hercegovine. Kupujmo od domaćih firmi: Corn Flips Pilkom Memprom Bianca Biljana čajevi Tuzlanska So Dino kafu BRANCK-CAFFE Meggle Brajilović Vlašićke i Travničke sireve Kladanjsku Mušku vodu Odjeću Alma-Ras trgovački lanac Bingo čija tri vlasnika su iz Bosne i Hercegovine . . . STOP \"Jani, stop mljekarama Slovenije Hrvatske i Srbije, stop Konzum Mercatoru, stop Bambi proizvodima, stop Nektar sokovima i ostalim nepotrebštinama!
3000KM po keru, a borcima k... od ovce...a penzioneri rove po kontejnerima... A skole kao da je 1812., a ne 2012. Osnivam drustvo za zastitu ljudi od drustava za zastitu zivotinja, pod imenom \"Kabas\"
Odgovor za SIROČIĆA je da udruzenje ISKRA radi punom paroma da se izbori za prostor i da obezbijedi toj populaciji smjestaj,hranu,odjecu i obrazovanje:)
Ne znam o cemu vi polemisete,azil ce biti otvoren i dostupan svima koji budu zeljeli da ga posjete i da se sami uvjere u date navode i da prebroje sve pse!Sto se tice uspavljivanja pasa o tome nema govora te price dolaze od gospode sa veterinarskog fakulteta tj. od Selme Filipovic koja pse sa naj manjom ozljedom uspava!
Super vijest:)!Bilo je vrijeme da se uradi nesto konkretno a ne samo pusta obecanja i lopovluk......:)
@Jale Ne daju ni svedanji, ni holandani pare u ove gluposti, to radimo samo mi ludi bosanci. Sve kulturne nacije rijesavaju pse lutalice, tako sto ih \"trajno\" uspavaju.
Super investicije su krenule, neka se gradi pa makar štenara. Gdje je Beriz ? Mali korak za Praču a veliki za sarajevski kanton.
jesi se to pronasao u komentaru pa zvokces tu sad!
Nisi ti ni \"c\" od covjeka. Govoris tu o zaostalosti, a zaostalost ti \"zaudara\" iz komentara.
j.e.b.a.l.e vas vise dzukele! vise se borite to jeste u stvari laprdate ( niko i ne dize d.u.p.e da sta uradite za te pse utalice koje u nebesa dizete vec ovdje s.e.r.e.t.e po forumu) o njihovim pravima nego ljudskim konji jedni zahlupani glupi i zaostali. nikad pameti necete doci puuuu. mora covjek vako rano se nervirati.
da, sintori jeftiniji.. zar vam je najbolje rjesenje UBITI zato sto je jeftinije. kukate sto su se namnozili po ulicama, kukate kad im se gradi skloniste. ne pravite se dusebriznici koji brinu o penzionerima, invalidima i ugrozenim porodicama. nije vama ba ni do koga, vi ste zlo na dvije noge.
A STA JE SA OBJEKTOM ZA NAS, NAPUSTENU SIROCAD!!! A STA JE SA OBJEKTOM ZA NAS, NAPUSTENU SIROCAD!!! A STA JE SA OBJEKTOM ZA NAS, NAPUSTENU SIROCAD!!! A STA JE SA OBJEKTOM ZA NAS, NAPUSTENU SIROCAD!!! A STA JE SA OBJEKTOM ZA NAS, NAPUSTENU SIROCAD!!! A STA JE SA OBJEKTOM ZA NAS, NAPUSTENU SIROCAD!!! A STA JE SA OBJEKTOM ZA NAS, NAPUSTENU SIROCAD!!!
Jao...Murai komerc...samo takav prevarant Dovoljno je znati da on ima veze s ovim, i kriminal i prevara su zagarantovani
šinteri s puškama su puno jeftiniji. mogli su fabriku napraviti za te pare, da se narod zaposli. budale
PRVO IZGRADITE ZATVORE PA TEK ONDA AZIL ZA PSE LUTALICE VEĆI JE PROBLEM SA LOPOVIMA I KRIMINALCIMA NEGO SA DŽUKELAMA
Milion i po maraka?? Wtf? Sinteri bi ovo odradili za pet hiljada. Penzioneri nista. Borci - nista. Porodice poginulih - nista. Studenti - nista. Invalidi - nista. Trudnice - nista. Djeca bez roditelja - nista. Bolesni - nista. Nezaposleni - nista. Obrazovne institucije - nista. Institucije kulture - nista. Al\' psima lutalicama evo milion i po, nemoj njima nesto da fali. Pa majku vam milu ye.bem, kad cete shvatiti da mi nismo Svedska ili Holandija da se razbacujemo sredstvima na ovakve stvari? Je li mi to nemamo nikakvih drugih prioriteta?
Prvo Sip ocistiti pa.s e ostalo ovdje ih im na stotine pomozite