Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
realno ova škola je crna rupa za psihičko stanje njenih učenika djeca depresivna, nezadovoljna, maltretirana, škola na glasu da je najbolja ima kao sve a djeca izgube volju za životom a ne nastavkom školovanja
žao mi djeteta, strada zbog nerada općinskih službi i divlje gradnje u Sarajevu
Kao što je slučaj sa mnogo drugih stvari treba se desiti neka nesreća da se osjeti odgovornost i pojavi osjećaj srama kod nadležnih, pa onda odjednom imaju projekte, novac i volju da urade nešto za narod. Davno rekoh da je stid jedino što razdvaja insana od hajvana i da je mrva stida dovoljna insanu da bude dobar i drugima, a ne samo sebi.
Semir Efendic samo naprijed ABd uskoro predsjednik
Pozitivno. Mali korak naprijed.